FESTIVAL LUM√ćNIC

Del 21 de març al 28 d'abril Sant Cugat del Vallès

lacosta

Del¬†21 de mar√ß al 28 d’abril¬†Sant Cugat del Vall√®s es convertir√† en¬†l’epicentre de la fotografia de gran format¬†i d’autor a Catalunya¬†gr√†cies al Festival LUM√ćNIC. Un total de¬†dotze¬†mostres fotogr√†fiques¬†i una¬†desena d’activitats entre xerrades,¬†tallers,¬†projeccions¬†i¬†mercats fotogr√†fics¬†inundaran la ciutat del Vall√®s per transformar-la en un punt de trobada¬†per als enamorats de la fotografia contempor√†nia aix√≠ com un espai de¬†coneixement i divulgaci√≥ fotogr√†fica.

Entre els projectes i artistes que conformen el cartell d’enguany destaquen¬†Israel Ari√Īo i Clara Gasull, que presenten la mostra¬†La gravetat del lloc;¬†Jordi Bernad√≥¬†que mostrar√† el seu treballWelcome to Espai√Ī;¬†Inzajeano Latif¬†amb¬†This is Tottenham;¬†Ainhoa Valle¬†amb¬†Butohgrafias;Neus Sol√†¬†amb¬†Poup√©es;¬†Maria Espeus¬†amb¬†De l’ombra a la llum¬†i¬†Manel Esclusa¬†amb¬†Jard√≠ d’Humus.

La majoria d’aquests treballs s’exposaran en forma de¬†fotografies de gran format¬†que es podran veure en diferents espais de la ciutat com ara la¬†Casa Museu Cal Gerrer, l’Ateneu Santcugatenc, el¬†Claustre del Monestir de Sant Cugat¬†o el¬†Centre d’Art Maristany.

L’objectiu del festival √©s¬†crear una experi√®ncia visual √ļnica¬†que permeti estudiar el fet fotogr√†fic des de noves perspectives. Al mateix temps busca¬†familiaritzar al p√ļblic amb els projectes fotogr√†fics professionals¬†i amateurs d’alta qualitat aix√≠ com fer¬†reflexionar als visitants sobre la fotografia¬†i la seva relaci√≥ amb altres disciplines culturals i socials.

X

X

NOTA DE PREMSA

FOTOGRAFIES