FESTIVAL INTERN. DE FOTOGRAF√ćA DE CASTILLA Y LE√ďN

Del 20 d'abril al 29 de maig de 2021. Palencia

lacosta

Neix el Festival Internacional de Fotograf√≠a de Castilla y Le√≥n. Pal√®ncia √©s la ciutat que acull aquesta nova cita amb la fotografia, que tindr√† lloc del 20 d’abril al 29 de maig.

El festival aborda la imatge com un espai on convergeixen diferents disciplines, estils i √®poques i reunir√† a grans noms de la fotografia internacional i nacional contempor√†nia i del segle XX. 11 exposicions, 7 converses, 3 confer√®ncies, 1 cicle de cinema i quasi 50 artistes conformen la programaci√≥ d’aquesta nova cita per als amants de la fotografia, que aspira a esdevenir una refer√®ncia a nivell nacional i internacional.

William Klein, Joel Meyerowitz, Robert Frank, Lee Friedlander, Val√©rie Belin, Sandro Miller¬†i¬†Vivian Maier s√≥n alguns dels fot√≤grafs internacionals que participen en aquesta primera edici√≥. Entre els noms nacionals destaquen Miguel Vallinas, Gabriel Cuallad√≥, √Ālvaro de Castro Cea¬†i¬†Patricia Escriche.

‚ÄėOtras miradas‚Äô¬†√©s el cicle de cinema amb una selecci√≥ de cinc pel¬∑l√≠cules vinculades al m√≥n de la fotografia que han estat seleccionades per la cineasta Isabel Coixet.

El festival est√† organitzat per la Consejer√≠a de Cultura y Turismo de la Junta de Castilla y Le√≥n¬†i compta amb la col¬∑laboraci√≥ del Ayuntamiento de Palencia i la Diputaci√≥n de Palencia. Tamb√© col¬∑laboren amb el festival els¬†Lucie Awards¬†de Nova York, llegend√†ria instituci√≥ del m√≥n de la fotografia, i la¬†√Čcole Nationale Sup√©rieure de la Photographie¬†de Arles.

NOTA DE PREMSA

ZONA DE PREMSA
Password: FIFCYL21PRESS

PROGRAMA

FOTOGRAFIES
VIDEOS