FESTIVAL INCLÚS 2022

Del 29 de novembre al 5 de desembre. CaixaFĂČrum, Barcelona

lacosta

InclĂșs, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona estĂ  de celebraciĂł, enguany compleix 10 anys apostant per l’audiovisual amb la diversitat funcional com a eix central. Del 29 de novembre al 5 de desembre, en la ja tradicional setmana del cinema accessible que el festival representa, torna al CaixaForum de Barcelona.

L’InclĂșs segueix fidel a la seva filosofia promou obres audiovisuals sobre la temĂ tica de diversitat funcional, amb l’objectiu de donar a conĂšixer la realitat de les persones amb discapacitat des d’un punt de vista diferent.

Les 27 peces que es podran veure en aquesta desena ediciĂł han estat seleccionades d’entre 357 obres rebudes. Totes les peces han estat adaptades per a persones amb discapacitat auditiva i visual, íntegrament, i comptaran amb la presència d’intèrprets de llengua de signes.

Paral·lelament al concurs audiovisual, el festival programa activitats annexes adreçades a pĂșblics infantils i familars. Enguany hi ha dues activitats paral·leles noves: el taller Zero Waste per donar una segona vida a les banderoles d’InclĂșs i la caravana amb films infantils Caravana Puck que reivindica la singularitat i el respecte a la diferĂšncia.

Amb l’objectiu de conscienciar al mĂ xim pĂșblic possible, com ja Ă©s habitual, el festival combinarà les projeccions presencials amb la programació emesa per televisió a través de La Xarxa de de Televisions Locals de Catalunya i Betevé.

www.inclus.cat

NOTA DE PREMSA PROGRAMACIÓ 2022

FOTOGRAFIES