Festival Deltebre Dansa

Del 8 al 21 de juliol Deltebre

lacosta

Des del 8 al 21 de juliol el municipi de Deltebre es convertir√†¬†en l’epicentre de les arts del moviment gr√†cies a la¬†15a edici√≥¬†del¬†Festival Deltebre Dansa. Durant dues setmanes la cita¬†oferir√† 48 espectacles de dansa i circ contemporani¬†d’alt nivell i d’arreu del m√≥n a diferents espais de la poblaci√≥, situada al¬†bell mig d‚Äôun territori natural excepcional com √©s el¬†Parc Natural del Delta de l’Ebre.

En aquesta edici√≥ es podran veure propostes de dansa i circ d’avantguarda molt diferents tant a escala nacional com internacional. Entre elles destaquen els espectacles de la premiada companyia¬† de circ canadenca¬†Barcode Circus Company, la bailaora i core√≤grafa Roc√≠o Molina,¬†la parella¬†grega-mo√ßambiquesa de dansa¬†Linda Kapetanea i Edivaldo Ernesto o la companyia de circ francesa¬†La Contrebande.

A m√©s dels espectacles, el Festival reunir√†¬†tamb√© m√©s de 150¬†professionals de la dansa i circ contemporani provinents de m√©s de 50 pa√Įsos, que cada any es desplacen fins a la capital del Delta de l’Ebre per rebre classes de grans referents de la dansa.¬†En aquesta ocasi√≥ el Festival compta amb 26¬†professors entre els quals destaquen el belga Tomislav English o el vene√ßol√† David Zambrano.

Sota la direcci√≥ art√≠stica de Roberto Olivan, el Festival -que va comen√ßar amb nom√©s 12 assistents i 5 professors- s’ha consolidat com una Meca de les arts esc√®niques que ofereix la possibilitat de generar un intercanvi cultural i integraci√≥ entre el paisatge, el moviment i les persones. Avui en dia √©s una de les fites culturals m√©s ins√≤lites i destacades del sud d’Europa on ballarins de tot el m√≥n tenen l’oportunitat de submergir-se durant 15 dies¬†en les arts del moviment i¬†d’experimentar llenguatges molt diferents en un mateix espai.

 

NOTA DE PREMSA

FOTOGRAFIES
VIDEOS