FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA

del 15 al 23 de novembre. Barcelona

lacosta

Arriba la 15a edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, amb més de 100 films que giren al voltant dels drets humans universals.

Durant 8 dies (del 15 al 23 de novembre) es podran veure m√©s 100 films documentals, de ficci√≥ i d’animaci√≥ (entre llargmetratges, migmetratges i curtmetrates)¬†que giren al voltant dels drets humans universals i que majorit√†riament¬†comptaran amb debats i/o¬†f√≤rums posteriors per debatre sobre les diferents tem√†tiques que es presenten.

Enguany els 34¬†films¬†de la Secci√≥ Oficial ens parlaran, entre d’altres,¬†sobre tem√†tiques com¬†la cultura de la pau, la humanitat sostenible, el desenvolupament democr√†tic, els conflictes b√®lics, la cooperaci√≥ i el voluntariat i la fraternitat.

El festival tamb√© acull un complet programa de taules rodones i tallers¬†que enguany debatran sobre¬†la viol√®ncia quotidiana i cultura de la Pau a M√®xic, el canvi clim√†tic, la venda d’armes, l’impacte social de les fakenews¬†i la cara oculta de la ind√ļstria textil amb ponents de renom com Gervasio S√°nchez, Majo Siscar o¬†Ainhoa Ru√≠z, entre molts d’altres.

El¬†Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona est√†¬†dirigit per¬†Toni Navarro¬†des de l’entitat¬†Drets en Acci√≥, organitzaci√≥ pro¬†Drets Humans, Desenvolupament Democr√†tic i Humanitat Sostenible.

La inauguraci√≥¬†del festival, que ser√† oberta al p√ļblic, tindr√† lloc el dijous 15 de novembre al Centre Cultural del Born.¬†La cloenda se celebrar√†¬†el 23 de novembre als Cinemes Texas i acollir√† el¬†lliurament dels premis del festival.

x

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

NOTA DE PREMSA (CASTELLÀ)

GRAELLA DE PROGRAMACI√ď

X

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS