FESTIVAL CARA B

14 i 15 de febrer de 2020 Fabra i Coats, Barcelona

lacosta

La sisena edició del Festival Cara•B, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, tindrà lloc els dies 14 i 15 de febrer de 2020 a la Fàbrica Fabra i Coats, amb els sold outs de les seves passades edicions resonant encara en les columnes de la fàbrica.

Locoplaya, Los Punsetes, El MatĂł a un PolicĂ­a Motorizado, Ca7riel & Paco Amoroso, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Fanso, Deva, Cariño, Aleesha i Ortiga formen part de l’avançament d’un cartell que torna a apostar per la seva tradicional fĂłrmula de dualitat entre el pop i rock tradicional i la nova mĂşsica urbana.

En els seus sis anys d’existència, el festival s’ha consolidat com un referent en l’escena de Barcelona i el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius mĂ©s potents i candents a travĂ©s d’una cuidada selecciĂł de propostes que incendien les escenes independents.

En les pròximes setmanes es revelaran mĂ©s artistes i altres activitats i accions que completaran el cartell d’aquesta 6a ediciĂł del Cara•B.

x

x

NOTA D’AVANÇAMENT DE PROGRAMACIÓ 

FOTOGRAFIES