FESTIVAL BERDACHE

Del 7 a l'10 d'octubre L'Hospitalet de Llobregat y online

lacosta

Del 7 al 10¬†d’octubre¬†Berdache¬†[Gender¬†Art¬†Festival] celebra la seva primera edici√≥ en el Districte Cultural de L’Hospitalet de Llobregat, un dels focus creatius m√©s efervescents¬†del panorama nacional.

Berdache¬†neix com el primer festival¬†d’arts visuals i esc√®niques que presenta com a tem√†tica central i √ļnica el g√®nere i la identitat. Al llarg de cinc jornades el festival acollir√†¬†mostres d’artistes locals, nacionals i internacionals,¬†les obres i les recerques dels quals s√≥n referents en la vinculaci√≥ de les tem√†tiques de g√®nere amb els discursos art√≠stics i la seva expressi√≥ en diverses disciplines.

El festival, amb una programaci√≥ amb¬†un¬†alt poder d’atracci√≥, pret√©n convertir-se en un¬†espai que permeti preguntar, con√®ixer, descobrir, reflexionar i sobretot celebrar l’art, la cultura, el g√®nere i la identitat.

Propostes de dansa de Pol Jim√©nez, Fernando L√≥pez i¬†Carmen Mu√Īoz, l’estrena teatral d’Una¬†llum¬†t√≠mida de¬†La Cicatriz, la din√†mica po√®tica de Marina¬†Spada, Mar√≠a Sevilla i Raquel¬†Santanera, el taller infantil de¬†Personaje Personaje¬†o Trans &¬†Intersex¬†Showcase, comissariat per Miquel¬†Miss√®.

x

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

FOTOGRAFIES