FESTIVAL ACRÃ’BATES

Del 27 d'octubre al 30 de novembre. L'Hospitalet de Llobregat

lacosta

L’Acròbates 2018 omplirà L’Hospitalet de poesia, música i paraula musicada del 27 d’octubre al 30 de novembre.

El festival acollirà actuacions d’artistes com Héctor Alterio, Niño de Elche, Mercedes Sampietro i Eduard Iniesta, Niños Mutantes, Carlos Sadness, Lucas Masciano, Luís Garcia Moreno i Sole Morente, Gemma Humet i Estel Solé, Joan Isaac i Sílvia Comes, Pedro Pastor o Mónica Gae i Maria Vera, entre moltíssims d’altres.

El festival arrencarà el dissabte 27 d’octubre amb ‘Acròbates al carrer’, tot un dia ple d’activitats al voltant de la música i la poesia que culminarà amb la inauguració de l’exposició ‘Poesia filosòfica… visual’ de Toni Prat i el concert del singular grup de spoken word Mansilla y los Espías.

El festival, acollirà durant un mes concerts, recitals, slam poetry, vermuts poètics, tallers, exposicions i tota una programació infantil pensada per gaudir en família dins l’Acròbates Kids.

El festival crea xarxa per tota la ciutat amb recitals a les biblioteques i als centres culturals, espectacles al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas, a L’Oncle Jack, a la Sala Salamandra i a El Viejo Piano.

X

x

NOTA DE PREMSA TOTA LA PROGRAMACIÓ

NOTA DE PREMSA ACRÃ’BATES KIDS

NOTA DE PREMSA PRIMERA SETMANA

FOTOGRAFIES