FESTIVAL FACYL

Comunicació 360º. Del 5 al 10 d'octubre. Salamanca / Online

lacosta

FACYL és el Festival de las Artes y la Cultura de Castilla y León i està organitzat per la Junta de Castilla y León. El 2020 va celebrar la seva 16a edició marcada per una profunda transformació i va celebrar presencialment i online. Hi varen participar grans artistes i representants de la cultura internacional i nacional, com Laurie Anderson, Meredith Monk, Steve Reich o Milo Rau, així com representants de la cultura i l’art com Ernesto Ottone, Chus Martínez, Concha Jerez i Germán Rey, entre molts altres.

El festival va desenvolupar la seva programació en dos blocs: FACYL EN VIVO i FACYL ONLINE, mostrant més de 40 propostes que el varen posicionar com una trobada d’avantguarda, compromesa amb la creació més actual oberta a la participació des d’un prisma plural.

Des de La Costa executem tota la direcció de la comunicació del festival (web, imatge, xarxes socials, publicitat digital, fotografia, vídeo i campanya de premsa) i durant la resta de l’any portem la gestió de les xarxes socials, el manteniment del web i els newsletters del festival.

Segueix tot el contingut de #FACYLTV en aquest link!

XX

FOTOGRAFIES
VIDEOS