FACYL 2020

Del 22 al 26 de setembre. Salamanca y online

lacosta

FACYL, el Festival de las Artes y la Cultura de Castilla y León, obre les seves fronteres al món al proposar la majoria d’activitats en format digital.

FACYL dona a conèixer la programació online del festival, que se celebra del 22 al 26 de setembre a Salamanca i a la xarxa. De moment anuncia les ‘Converses sobre la Cultura’, un programa de diàlegs amb grans artistes i representants de la cultura internacional i nacional.

Destaquen en aquest bloc noms de creadors internacionals com Laurie Anderson, Meredith Monk, Steve Reich o Milo Rau, així com representants de la cultura i l’art com Ernesto Ottone, Chus Martínez, Concha Jerez i Germán Rey, entre molts altres.

Per primer cop FACYL compaginarà les intervencions a internet amb actuacions presencials a Salamanca, que es donarà a conèixer en els propers dies seguint les recomanacions sanitàries necessàries per seguir impulsant la cultura en un entorn segur. El festival està organitzat per la Conselleria de Cultura de la Junta de Castilla y León i compta amb la col·laboració del Ayuntamiento de Salamanca, la Diputación de Salamanca i la Universidad de Salamanca.

Per aconseguir aquest intercanvi cultural, FACYL compta amb artistes nacionals i internacionals de gran renom com la creadora i cantant nordamericana Laurie Anderson, l’artista espanyola Concha Jerez, el compositor Steve Reich (un dels artistes pioners del minimalisme), el director de la Schaubühne, Thomas Ostermeier, la directora de la Asociación Europea de Festivales, Kathrin Deventer, el patró de la Fundación García Márquez, Germán Rey, l’artista multimedia Meredith Monk, el dramaturg Milo Rau o la coreògrafa Siobhan Davies entre d’altres creadors i mediadors de referència.

DOSSIER DE PREMSA

XX

FOTOGRAFIES
VIDEOS