FESTIVAL FACYL

Comunicació 360º. Del 5 al 10 d'octubre. Salamanca

lacosta

FACYL 2021, el Festival Internacional de las Artes y la Cultura de Castilla y León, se celebrarà del 5 al 10 d’octubre a Salamanca, amb una intensa programació que fusiona contemporaneïtat i proximitat.

En la seva dissetena edició comptarà amb artistes de prestigi nacional i internacional com Alessandro Serra, Cristiana Morganti, Euripides Laskaridis, A Filetta, Chassol, Amorante, Arkadi Zaides, Rodrigo Cuevas, Edurne Rubio, Maria Arnal i Marcel Bagés o Hara Alonso i Alba G. Corral, entre altres.

Ars Electronica, un dels festivals més influent de creació contemporània a nivell internacional, serà un fidel col·laborador d’aquesta edició. Amb el seu Proyecto Híbrido ens ensenyarà la millor creació i animació digital internacional.

FACYL completarà el seu programa amb les converses, tallers i màster classes amb prestigiosos noms de l’escena cultural com Juan Luis Arsuaga, Iaio Herrero, Brenda Chávez, Jesús Prieto, Marta Peirano, Mario García, Carlos Alberto Scolari, Mari Luz Congosto, Daniel Canogar o  , entre altres.

#FACYL2021 està organitzat per laConsejería de Cultura y Turismo de la Junta de Castilla y León.

 

NOTA DE PREMSA (CASTELLÀ)

FOTOGRAFIES
VIDEOS