FACYL

Comunicació 360º Salamanca y online

lacosta

FACYL és el Festival de las Artes y la Cultura de Castilla y León i està organitzat per la Junta de Castilla y León. Aquest any ha celebrat la seva 16a edició marcada per una profunda transformació i s’ha celebrat presencialment i online. Hi han participat grans artistes i representants de la cultura internacional i nacional, com Laurie Anderson, Meredith Monk, Steve Reich o Milo Rau, així com representants de la cultura i l’art com Ernesto Ottone, Chus Martínez, Concha Jerez i Germán Rey, entre molts altres.

El festival ha desenvolupat la seva programació en dos blocs: FACYL EN VIVO i FACYL ONLINE, mostrant més de 40 propostes que l’han posicionat com una trobada d’avantguarda, compromesa amb la creació més actual oberta a la participació des d’un prisma plural.

Des de La Costa executat tota la direcció de la comunicació de l’edició 2020 del festival (web, imatge, xarxes socials, publicitat digital, fotografia, vídeo i campanya de premsa) i durant la resta de l’any portem la gestió de les xarxes socials i els newsletters del festival.

DOSSIER DE PREMSA

XX

FOTOGRAFIES
VIDEOS