Escena Poblenou

Del 16 al 20 d'octubre. Poblenou

lacosta

La 18a edició del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou tindrà lloc del 16 al 20 d’octubre en diferents espais i equipaments del Poblenou i la ciutat de Barcelona. Amb una programació atrevida i compromesa, el Festival convidarà al públic a despertar el seu esperit crític, reflexiu i festiu.

Aquest 2019 Escena Poblenou arriba a la majoria d’edat i celebra 18 anys de compromís i suport a les arts escèniques multidisciplinàries. Com diu la pròpia Ada Vilaró, directora del festival: “Fem Pinya per obrir noves possibilitats i ser a prop del risc i del compromís. Fem Pinya per millorar les condicions de totes i tots els professionals que ens dediquem i estimem l’escena i la cultura. Fem pinya per una escena on les dones i el pensament feminista siguem referents i obrim finestres, portes i silencis. Públic, fem pinya! Per una escena no elitista, on totes i tots hi podem accedir”.

La programació d’aquest any comptarà amb 12 espectacles, dels quals tres en són co-produccions. Un d’elles és Habitació 1: Ultima Thule d’HOTEL – Col·lectiu Escènic i ATRESBANDES. Una co-producció amb el Teatre Nacional de Catalunya que serà, a més, l’espectacle inaugural. Les altres dues co-produccions, sobre les quals donarem més informació més endavant, es realitzaran amb el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, i amb el Centre Cívic Can Felipa.

A part de la programació artística, també es proposaran diferents activitats. Es repetirà com en les anteriors edicions amb els espais de diàleg al carrer al voltant de la visibilitat de les dones creadores i el pensament feminista i, com a novetat, es presentarà un programa dirigit al públic familiar dedicat als drets dels infants.

Amb la seva seu principal al Centre Cívic Can Felipa, el Festival es celebrarà en d’altres equipaments propers, com la Sala Beckett, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, així com en diferents carrers i places del Poblenou, i el Teatre Nacional de Catalunya.

X

X

NOTA DEMÀ ARRENCA

NOTA PROGRAMACIÓ INFANTIL

NOTA DE PREMSA TOTA LA PROGRAMACIÓ

NOTA DE PREMSA AVANÇAMENT PROGRAMACIÓ

FOTOGRAFIES