ESCENA POBLENOU

Del 17 al 21 d'octubre. Barcelona

lacosta

Del 17¬†al 21¬†d’octubre el Festival de Creaci√≥ Contempor√†nia Escena Poblenou celebra¬†la seva 17a edici√≥¬†amb una programaci√≥ arriscada, compromesa amb l’espai p√ļblic, que recolza l’esperit¬†cr√≠tic¬†i que segueix apostant per les dones creadores.

El primer dia del festival estarà dedicat a fer un Diàleg sobre la visibilitat i la presència de les Dones i les Creadores a escena i, durant el festival, se celebraran tres Vikimaratons, en col·laboració amb la UPF, per millorar la presència de les dones a la Viquipèdia.

El festival presenta una programaci√≥¬†compromesa amb propostes creades, pensades, interpretades i dirigides per dones amb t√≠tols com¬†M√†tria¬†de Carla Rovira,¬†Realitats Avan√ßadesde¬†Simona Levi o¬†Zen x Zende¬†Joana Brabo, entre moltes d’altres.¬†Tamb√© presenta¬†peces que giren al voltant del m√≥n de la dona, com¬†La Bugadao¬†Las Muchas,¬†i d’altres de tem√†tica feminista com¬†Ser Britney Spears o¬†Videoplaylist, amd√≥s¬†del col¬∑lectiu¬†Leer es Sexy¬†o¬†Unheimlichde¬†la¬†Cia Pelipolaca i Les Desvestides.

Escena Poblenou aposta de nou pel seu projecte Embrions, en el qual¬†acompanya el proc√©s creatiu i d√≥na visibilitat a projectes en estat de gestaci√≥. Enguany es podran veure quatre espectacles que s’han seleccionat entre m√©s de 100 propostes.

X

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

NOTA DE PREMSA (CASTELLÀ)

 X

FOTOGRAFIES

VIDEOS