E.V.A. de T DE TEATRE

Fins el 14 d'octubre. Teatre Romea

lacosta

E.V.A.¬†de¬†T de Teatre¬†torna a¬†Barcelona¬†(del 6 de setembre al 14 d’octubre) despr√©s de la bona acollida que va tenir per part del p√ļblic¬†la seva¬†primera temporada l’estiu passat al¬†Teatre Romea i de girar¬†per tot Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol, com per exemple¬†la¬†temporada que va fer al Teatro Pav√≥n de Madrid el mar√ß d’aquest any.

E.V.A¬†√©s¬†una com√®dia dram√†tica amb la qual les¬†T de Teatre¬†ens conviden a reflexionar sobre el dolor. Ens parlen de la po√®tica que de vegades l’acompanya i ens presenten un cat√†leg de les diverses formes que adopta a partir de les hist√≤ries de quatre antigues companyes d’escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l‚ÄôEva!), i una agent de la propietat immobili√†ria que mai no s‚Äôha atrevit a fer les seves pr√≤pies eleccions a la vida.

Les integrants de¬†T de Teatre,¬†que amb aquest espectacle celebren¬†vint-i-cinc anys¬†de traject√≤ria, s√≥n les encarregades de compartir amb el p√ļblic els dolors diversos que pateixen aquestes dones¬†sota les ordres de¬†Julio Manrique,¬†en una pe√ßa coescrita pel director juntament amb¬†Marc Artigau(Ushua√Įa,¬†T‚Äôestimem tant, Grace) i amb l’actriu, traductora i dramaturga¬†Cristina Genebat¬†(Santa Nit). El repartiment est√† format per¬†Rosa G√†miz, Carolina Morro, Marta P√©rez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico¬†i √Ägata Roca.

x

DOSSIER DE PREMSA (CATALÀ)

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

NOTA DE PREMSA (CASTELLÀ)

Podeu descarregar-vos imatges (TV) i √†udios de¬†l’espectacle¬†AQU√ć.

x

FOTOGRAFIES