CREA 2019

27 de setembre Centra d'Art Tecla Sala

lacosta

La¬†trobada professional del Districte Cultural, que tindr√† lloc¬†divendres 27 de setembre al Centre d’Art Tecla Sala¬†de L’Hospitalet, ser√† una oportunitat per aglutinar en un mateix dia i espai el teixit creatiu de L’Hospitalet.

En els darrers anys, el¬†Districte Cultural de L’Hospitalet¬†s’ha convertit en un¬†pol d’atracci√≥ d’artistes, creatius i empreses culturals de l’√†rea metropolitana¬†i, avui en dia, ja¬†compta amb¬†m√©s de 550 agents dels¬†sectors creatius.

La cita, organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet, comptar√† amb¬†m√©s de 150¬†de professionals del sector cultural, artistes, programadors, curadors i gestors culturals establerts a L’Hospitalet¬†aix√≠ com empreses que vulguin crear connexions amb els professionals del Districte Cultural. La jornada, que vol convertir-se en la¬†trobada de refer√®ncia del sector de L’Hospitalet,¬†comptar√† amb una¬†programaci√≥ diversa, amb una conversa amb l’escriptor¬† i fil√≤sof Daniel Gamper (Premi Anagrama d’assaig 2019), presentacions de nous projectes establerts a la ciutat, una sessi√≥ de networking dirigida i personalitzada, un pica-pica i una sessi√≥ de DJ.

En l’edici√≥ d’enguany s’estrena el¬†CreaMatch, una¬†sessi√≥ de speed meeting per posar en contacte agents culturals de la ciutat amb empreses del sector i gestors culturals que conviuen i treballen al Districte Cultural. L’objectiu √©s crear vincles entre professionals amb possibles clients, promotors o inversors que els permetin tirar endavant i fer cr√©ixer els seus projectes.

Durant la jornada, el periodista Jos√© Mar√≠a Carrasco conversar√† amb el premiat fil√≤sof Daniel Gamper. L’escriptor barcelon√≠, professor de filosofia moral i pol√≠tica de la Universitat Aut√≤noma de Barcelona, parlar√† sobre¬†creativitat, comunicaci√≥ i sobre el seu √ļltim llibre¬†Las mejores palabras, que l’ha fet mereixedor del¬†Premi Anagrama d’assaig 2019.

X

X

NOTA DE PREMSA

 

FOTOGRAFIES