CINEMES GIRONA

Del 6 al 31 de juliol Cinemes Girona

lacosta

Del 6 al 31 de juliol, els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonaments anuals a nomĂ©s 59 euros per tot un any de cinema. Un regal imprescindible per a tot amant del cinema que el permetrĂ  gaudir de mĂ©s d’un centenar de pel·lĂ­cules a un preu molt econòmic. Els coneguts cinemes de l’Eixample de Barcelona duen a terme aquesta campanya per a fer assequible l’accĂ©s al cinema, recuperar pĂşblic jove i mantenir una sala 100% independent. 

El carnet permet accedir a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui. A més de gaudir de descomptes en òpera, ballet, teatre, mostres i festivals que també se celebren als Cinemes Girona.

Des de l’inici de la posada en marxa de la promociĂł de l’abonament anual, els Cinemes Girona han estat pioners en polĂ­tiques de recuperaciĂł de pĂşblic. Davant la caiguda del sector de l’exhibiciĂł en els darrers anys, el pĂşblic dels Cinemes Girona ha augmentat, aconseguint any rere any nous abonats i amb un increment del 10% d’espectadors l’any.

L’abonament es pot comprar a travĂ©s del web d’entrades de El PeriĂłdico.

X

NOTA DE PREMSA

X

FOTOGRAFIES