CATALUNYA FILM FESTIVALS

Premsa i assessoria en comunicació

lacosta

La Catalunya Film Festivals és una associació de festivals i mostres de cinema catalans que defensa i gestiona el gran valor cultural que aquests suposen tant pel sector audiovisual com per la societat en general. És l’única de Catalunya, la més antiga i dinàmica d’Espanya i un referent internacional.

Constituïda l’any 2005, l’associació compta amb 48 socis que arriben a de 580.000 espectadors anuals i treballa per oferir-los diversos serveis i eines de comunicació, organització i finançament que contribueixin al seu creixement: organització de jornades professionals de formació, assessorament comptable i fiscal, representació institucional, creació de projectes comuns, etc.

Fins ara l’activitat de la Catalunya Film Festivals ha estat molt dedicada als seus socis, tot i el desenvolupament d’alguns projectes oberts com El dia més curt, Cinema Refugi o les Jornades professionals CFF. Després d’una reflexió interna i en un moment de moltíssim treball de representació i negociació amb les administracions per recolzar els seus socis davant les conseqüències de la Covid-19, la CFF ha decidit donar-los veu pública dins el sector audiovisual i cultural i des de La Costa Comunicació els acompanyem com a gabinet de premsa i portant a terme una assessoria a mida en temes de comunicació.

NOTA DE PREMSA: RADIOGRAFIA DE LA SITUACIÓ DELS FESTIVALS DE CINEMA DAVANT LA COVID-19

x

FOTOGRAFIES