BERDACHE [GENDER ART FESTIVAL]

Del 19 al 28 de juny Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat

lacosta

Berdache [Gender Art Festival], el primer festival d’arts visuals i escèniques que presenta com a temàtica central i única el gènere i la identitat, celebra la seva segona edició, del 19 al 28 de juny, en el Districte Cultural de L’Hospitalet de Llobregat.

La segona edició de Berdache aposta per una programació amb grans noms i talents emergents que aborden de manera brillant qüestions vinculades al gènere amb 11 propostes de teatre, música, dansa, arts visuals, poesia, intervenció escènica i performance.

Els protagonistes són Brigitte Vasallo i Alba G. Corral, Las Bajas Pasiones, Simona, Mireia Calafell i Björt Runàrs, Flamenco Queer, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Miquel Andrés, Eloi Martín i Març Llinàs comissariats per Miguel Missé, Ana Brenes, Personaje Personaje i Ken Pollet i els autors i protagonistes de Trànsitos: Mariana Percovich, David Teixidó, Delfina Martínez, Agustin Daulte, David Priego “Vidda”, Nico Conde, Sergio Satanassa  i Nicole Avventurato.

Berdache suma per primer cop propostes musicals, ocupa dos nous espais, estrena col·laboració amb la Universitat de Barcelona, continua l’espai virtual d’exhibició i adquisició d’obra d’artistes Berdache Viewing Room i culmina la seva programació el dia de l’Orgull, tot gràcies al suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

NOTA DE PREMSA CATALÀ

NOTA DE PREMSA CASTELLÀ

FOTOGRAFIES
VIDEOS