ASIAN FILM FESTIVAL BARCELONA

Del 26 d'octubre al 6 de novembre 2022. Barcelona

lacosta

L’Asian Film Festival Barcelona/AFFBCN, el festival de cinema asi√†tic d’autor, arriba a la seva 10a edici√≥ convertit en el m√†xim referent del cinema asi√†tic d’autor del nostre pa√≠s.

El festival se celebrar√† del 26 d’octubre al 6 de novembre i inclou dues noves seus: Phenomena i Zumzeig. CaixaForum i¬†Cinemes Girona seguiran sent¬†les seus per a les projeccions presencials, sent aquesta¬†√ļltima la seu¬†principal¬†on¬†es¬†desplegar√†¬†la major part¬†de la programaci√≥,¬†mentre¬†que la plataforma FILMIN ho ser√†¬†per a les sessions en l√≠nia.

El festival segueix fidel als seus or√≠gens amb¬†una programaci√≥ que inclour√† m√©s d’un centenar de pel¬∑l√≠cules procedents d’al voltant de 25 pa√Įsos de la regi√≥ d’√Äsia i el Pac√≠fic, en les quals el relat hist√≤ric, les q√ľestions de g√®nere i el drama en totes les seves facetes omplen de contingut la proposta cinematogr√†fica d’aquesta edici√≥.

Una de les novetats d’enguany √©s que la sala¬†Phenomena¬†acollir√† la pel¬∑l√≠cula inaugural del¬†AFFBCN¬†el 26 d’octubre.

 

www.asianfilmfestival.barcelona

NOTA DE PREMSA – ANUNCI DE DATES

 

FOTOGRAFIES