ARTABAN, LA LLEGENDA DEL QUART REI MAG

De l'11 de desembre al 4 de gener. Teatre Condal (Barcelona)

lacosta

Aquest Nadal arriba a Barcelona el musical ‘Artaban, La llegenda del quart rei mag’, un espectacle dirigit al p√ļblic familiar que narra la hist√≤ria d’un jove pr√≠ncep que es va sumar a l’expedici√≥ dels tres Reis Mags d’Orient per demostrar al m√≥n que era capa√ß de fer coses importants, per√≤ que pel cam√≠ es va adonar¬†que les grans missions s√≥n tant importants com els petits gestos que es fan al llarg¬†del trajecte. Una hist√≤ria llegend√†ria amb missatge¬†que segur atrapar√† a petits i grans.

El musical es podr√† veure en dies concrets entre l’11 de desembre i el 4 de gener¬†amb sessions de mat√≠¬†i tarda a l’Onyric¬†Teatre Condal¬†per poder venir a gaudir de l’espectacle¬†amb tota la fam√≠lia.

L’espectacle, coproduit per la¬†Cia. A Grup Vocal i la¬†Pu√ßa Escpectacles,¬†est√† dirigit per Marc Angelet,amb direcci√≥ musical deMarc Sambolai lletres de¬†Yasmina Rinc√≥n. El text est√† escrit per Marc Rosich i √©s una adaptaci√≥ de la novel¬∑la¬†novel¬∑la¬†The Other Wise Man¬†de l’escriptor Henry van Dyke. El¬†repartiment est√† format per¬†Iris di Cassi, Laura Manch√≥n, Laura G. Ballb√©, Laura Bacaria, Ana Extremera, J√ļlia Diaz,¬†Raimon Ferrer, Francesc Abril i¬†Joan Mas.

X

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

NOTA DE PREMSA (CASTELLÀ)

Xx

x

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS