SHARE FESTIVAL presenta ALFRED GARCIA 1016

21 d'abril 2019. Sala Barts (Barcelona)

lacosta

X

Alfred Garc√≠a torna a apostar pel¬†Share¬†Festival¬†per a organitzar el¬†concert¬†de Barcelona de la seva¬†gira de presentaci√≥¬†1016. Ser√†¬†el¬†dijous 11 d’abril a la Sala¬†Barts.

El cantant est√† fent hist√≤ria en convertir-se en el primer artista espanyol a col¬∑locar m√©s can√ßons en la llista del¬†top¬†200 de¬†Spotify¬†Espanya¬†el primer dia de la sortida del seu disc i √©s el millor debut mascul√≠ a Espanya, despr√©s dels 1.32 milions de Divide¬†d’Ed¬†Sheeran. L’artista catal√† iguala les 16 can√ßons que en el seu primer dia va col¬∑locar precisament, Divide¬†d’Ed¬†Sheeran¬†al mar√ß de 2017, per a tenir la tercera millor marca de¬†tots els temps en nombre de can√ßons¬†el primer dia de¬†Spotify¬†Espa√Īa. Nom√©s Justin¬†Bieber amb¬†Purpose¬†i¬†One¬†Direction¬†amb¬†MAde¬†in¬†the AM¬†van col¬∑locar m√©s can√ßons (17), al novembre de 2015.¬†Supera ja¬†el r√®cord espanyol que tenia Pablo¬†Albor√°n¬†quan va col¬∑locar 15 can√ßons del seu primer ¬†disc¬†Prometoal novembre de 2017. Gaireb√© res.

Alfred Garc√≠a√©s una¬†persona molt vinculada a projectes socials i causes solid√†ries. Aix√≠ ho ha demostrat¬†donant¬†la seva¬†veu a causes feministes i socials, aix√≠ com a l’acolliment i salvament de refugiats a trav√©s del seu suport a¬†ONGs¬†com Proactiva Open¬†Arms.

Share¬†Festival¬†√©s un nou festival solidari que es va celebrar el juliol¬†passat a Barcelona reunint artistes de primer nivell com Rita¬†Ora, √Ālvaro Soler,¬†Morat¬†o el mateix Alfred Garc√≠a,¬†que va triar el festival per a celebrar el primer concert de la seva gira¬†“1016¬†is¬†coming¬†tour”. Ara, torna a aliar-se amb el festival per a celebrar aquest concert a¬†Barcelona, dins d’una¬†extensa gira que el¬†portar√† per tots els racons d’Espanya.

Las entrades¬†es¬†posen a la venda¬†dimecres 16 de gener a¬†trav√©s de la web del¬†festival (www.sharefestival.org/alfred-garcia-1016/)¬†per√≤¬†el p√ļblic¬†tamb√©¬†t√©¬†la possibilitat¬†de guanyar algunes entrades realitzant¬†accions solid√†ries a¬†la App del Share Festivalgr√†cies a ONGs com¬†ACNUR, M√©dicos sin Fronteras, Greenpeace, Amnist√≠a Internacional, Cruz Roja, Proactiva¬†Open Arms, Acci√≥n contra el Hambre, Jane Goodall Institute, Change.org, Share The Meal i¬†Common Goal & Teaming.

El festival anunciarà aviat les dates i primers noms de la seva edició 2019, que ve carregada amb moltes sorpreses.

X

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

NOTA DE PREMSA (CASTELLÀ)

x

Contacte premsa concert Alfred García (Share Festival) a Barcelona:

Marta Suriol · marta@lacosta.cat

x

FOTOGRAFIES