ACADÈMIA CATALANA DE LA MÚSICA

Premsa i gestiĂł de mitjans. Tot l'any.

lacosta

L’AcadĂšmia Catalana de la MĂșsica Ă©s ara per ara, el projecte mĂ©s ambiciĂłs del sector de la mĂșsica a Catalunya. D’ençà de la seva fundaciĂł el 2011 per un col·lectiu de mĂșsics professionals, l’AcadĂšmia ha anat articulant-se amb la voluntat de donar cobertura a les mancances i amb l’objectiu d’aixoplugar no nomĂ©s als professionals del sector, sinĂł tambĂ© a la seva activitat creadora, acadĂšmica, industrial, tĂšcnica i auxiliar.

La tasca de l’Acadùmia consisteix en abordar de forma conjunta els reptes del sector musical i articular solucions de consens per vertebrar-lo.

MĂșsics, compositors, intĂšrprets, emprenedors, sales de concerts, mĂ nagers, productors, promotors, editors, festivals, discogrĂ fiques, centres d’ensenyament musical pĂșblics i privats, estudis d’enregistrament, crĂ­tics musicals i un llarg etcĂštera de professions i professionals vinculats a la mĂșsica, conformen l’AcadĂšmia Catalana de la MĂșsica amb l’objectiu d’esdevenir interlocutors directes amb l’administraciĂł pĂșblica i el conjunt de la societat.l

L’AcadĂšmia organitza cada any els Premis AlĂ­cia, els premis anuals atorgats pel sector de la mĂșsica a Catalunya. L’objectiu dels Premis és promocionar, visibilitzar i posar en valor la mĂșsica produĂŻda dins del territori català i el conjunt de la seva activitat, sense distinciĂł de gĂšneres o estils. Els Premis s’entregaran anualment a aquells projectes o propostes que destaquin per la seva excel·lĂšncia i fomentin els valors creatius, artĂ­stics, culturals i socials de la mĂșsica. Els finalistes i guanyadors dels premis sĂłn escollits pels acadĂšmics i entitats que conformen l’AcadĂšmia Catalana de la MĂșsica mitjançant una sĂšrie de votacions.

 

COMUNICATS I NOTES DE PREMSA D’ACTIVITATS DE L’ACADÈMIA CATALANA DE LA MÚSICA

COMUNICAT 28 DE SETEMBRE 2021 – La mĂșsica Ă©s salut i tot i aixĂ­ un 60% del sector encara estĂ  inactiu a causa de les restriccions

NOTA DE PREMSA FÒRUM 2021 – ‘Repensar el Sector: MĂșsica i Entorn Digital’ – 26 i 27 de novembre

PROGRAMA DEL FÒRUM 2021

NOTA DE PREMSA DOCUMENTAL PREMIS ALÍCIA 2021 – ESTRENA 23 DE NOVEMBRE

 

FOTOGRAFIES