ACADÈMIA CATALANA DE LA MÚSICA

Premsa i Relacions Públiques. Catalunya

lacosta

L’Acadèmia Catalana de la Música és ara per ara, el projecte més ambiciós del sector de la música a Catalunya. D’ençà de la seva fundació el 2011 per un col·lectiu de músics professionals, l’Acadèmia ha anat articulant-se amb la voluntat de donar cobertura a les mancances i amb l’objectiu d’aixoplugar no només als professionals del sector, sinó també a la seva activitat creadora, acadèmica, industrial, tècnica i auxiliar.

La tasca de l’Acadèmia consisteix en abordar de forma conjunta els reptes del sector musical i articular solucions de consens per vertebrar-lo.

Músics, compositors, intèrprets, emprenedors, sales de concerts, mànagers, productors, promotors, editors, festivals, discogràfiques, centres d’ensenyament musical públics i privats, estudis d’enregistrament, crítics musicals i un llarg etcètera de professions i professionals vinculats a la música, conformen l’Acadèmia Catalana de la Música amb l’objectiu d’esdevenir interlocutors directes amb l’administració pública i el conjunt de la societat.

Des de La Costa Comunicació estem al front de premsa i relacions públiques de l’Acadèmia.

La persona de referència:

Marta Suriol · marta@lacosta.cat · 601 345 809

 

CONVOCATÒRIA CONCENTRACIÓ EN SUPORT DE PABLO HASEL

PETICIÓ D’INDULT DE PABLO HASÉL

FOTOGRAFIES