19a EDICI√ď ESCENA POBLENOU

Del 22 al 25 d'octubre Barcelona

lacosta

Del 22 al 25 d’octubre el Festival de Creaci√≥ Contempor√†nia Escena Poblenou celebra¬†la seva 19a edici√≥. Dinou anys de resist√®ncia fent ininterrompudament un festival¬†d‚Äôarts esc√®niques contempor√†nies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual.

Escena Poblenou torna amb el comprom√≠s rotund de fer el festival, i de fer-lo defensant i apostant per una escena viva, presencial, propera i relacional.¬†Enguany proposa una programaci√≥ travessada per tres eixos¬†que tamb√© formen part de l’ADN del festival: el suport a la creaci√≥, la forta pres√®ncia¬†de dones creadores¬†i¬†la reivindicaci√≥ de l’espai p√ļblic i les arts de carrer.

En l’actual marc de complexitat, Escena Poblenou presenta un festival¬†fet¬†amb il¬∑lusi√≥, perqu√® despr√©s de tots aquests mesos √©s necessari¬†‚Äúomplir‚ÄĚ els carrers i les places de teatre i d‚Äôarts esc√®niques i¬†perqu√® la gent necessita la cultura per viure. √Čs moment de posar el cos en escena, de reivindicar les arts de carrer i de donar suport a la creaci√≥ perqu√®#laculturaessegura i #laculturatambecura.¬†

Per això, Escena Poblenou us posa un plat a taula, perquè vingueu i gaudiu del festival, perquè tenen moltes, moltes, moltes #GanesDeVosaltres!

NOTA DE PREMSA TOTA LA PROGRAMACI√ď ESCENA POBLENOU 2020 CATAL√Ä

NOTA DE PREMSA TOTA LA PROGRAMACI√ď ESCENA POBLENOU 2020 CASTELL√Ä

GRAELLA ESCENA POBLENOU

FOTOGRAFIES
VIDEOS