Ponten Pie celebra 10 anys amb 'Ârtica' al Teatre Sagarra

lacosta

Després de la gira internacional que l’ha portat per 21 països com Singapur, Polònia, Japó, Xina, Macedònia, Malta, Noruega, Finlàndia, Regne Unit o França, la companyia Ponten Pie de Sergi Ots fa una parada a Santa Coloma de Gramenet amb el seu espectacle Ârticaper celebrar els seus 10 anys a la seva ciutat natal. 

El Teatre Sagarra acollirà Ârtica durant dos únics dies, el 31 de gener i l’1 de febrer.

Ârtica és una proposta íntima, poètica i per a una audiència limitada on l’espectador es submergeix dins d’una casa a 5°C de temperatura. Una proposta d’imatges cinematogràfiques on la nostàlgia i la preservació de la memòria humana escrivien la base de la dramatúrgia. Ârtica és un espectacle no convencional, sense text, on l’experiència teatral esdevé una aventura sensorial. Una casa vella de fusta de poques dimensions alberga un misteri visible només per als 20 afortunats que aconsegueixin entrar-hi. L’espectador entra literalment a l’espectacle, forma part d’aquesta història i viu per un moment dins les olors, les respiracions, l’ànima dels personatges a escena.

Ponten Pie celebra 10 anys als escenaris esdevenint una de les companyies més internacionals del panorama artístic català i estatal.

Les entrades ja estan a la venda en aquest enllaç.

 

XX

Notícies Relacionades

L'ACEM celebra el seus 25 anys amb un concert multitudinari

Més de 5.500 músics participaran a la celebració final dels 25 anys de l'Associació Catalana d'Escoles de Música.

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Artbuilding al centre de Pamplona

L'artista navarrès Mikel Belascoain ens proposa la instal·lació expositiva Madonna 1986, ocupant tot un edifici al centre de Pamplona.