Plom Gallery a l'Art Madrid - La Costa

lacosta

Plom Gallery i l’artista Sergio Mora presenten l’exposició ‘Kidult Generation’ a Art Madrid 2016, la 11a Fira d’Art Contemporani.

És la primera vegada que la galeria d’art per a nens participa en una fira d’art contemporani. La cita serà del 24 al 28 de febrer a Art Madrid 2016, en el marc del programa ‘One Project’.

La barcelonina galeria d’art per a nens Plom Gallery es presenta per primera vegada des del seu naixement (fa dos anys), en una fira d’art contemporani. Serà a Art Madrid 2016, la 11a Fira d’Art Contemporani, que se celebra entre el 24 i el 28 de febrer a la Galeria de Cristall de Centre Cibeles de Madrid.
Plom Gallery participa amb l’artista Sergio Mora, que ha estat escollit pel comissari del programa ‘One Project’, on es presenten treballs de 8 artistes nacionals i internacionals nascuts entre els anys 70 i 80.

Sergio Mora i Plom Gallery presenten l’exposició ‘Kidult Generation’ que ha estat creada especialment per a Art Madrid i consta de pintures a l’oli de diferents formats i una col·lecció de dibuixos en suport paper. La temàtica de l’exposició gira entorn al concepte “Kidult” l’adult que no vol deixar de ser nen, i del nen que “juga” a ser adult.
En paraules del propi Sergio Mora a propòsit de l’exposició: “Quan venim al món venim com un full en blanc, sense prejudicis i lliures de conceptes. Ens veiem obligats a adaptar-nos i habitar dins de “la invenció de la realitat” que han creat els nostres antecessors. Ens topem amb conceptes tàcits com a nació, llengua, religió etc. Aquests conceptes no formen part de la naturalesa; en els mapes geològics no hi ha fronteres ni banderes, tot això són artificis. Però els éssers humans hem d’organitzar d’alguna manera i vam crear aquests conceptes artificials: inventem la realitat; som els creadors de la realitat en que habitem i els responsables de la seva evolució “.

Hem de adaptar-nos a aquests conceptes perquè són les regles del joc que nosaltres hem pactat, però no podem oblidar que aquestes regles han de jugar al nostre favor com a col·lectiu, i si no funcionen podem millorar-les i reinventar-les.

Quan els adults gaudim passant-ho bé i relaxats diem “ho estic passant com un nen” i quan un nen juga sol imitar el comportament dels adults.
“Kidult” és aquest espai en el qual coincideixen totes les generacions. En aquesta sèrie, treballo sobre la idea de l’infant com artificier de nous conceptes. Cada nova generació porta amb sí noves idees que re-evolucionen el món. Cada naixement és una nova revolució. “

Notícies Relacionades

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

EL CIRC MÉS CONTEMPORANI EN PROCÉS DE CREACIÓ

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en procés de creació de 4 companyies…

Tornen els vermuts de l'Hora del Jazz!

Aquest diumenge arrenca una nova edició del festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu envairà tot el mes de…