Playbrand, el nostre partner en entorn i posicionament digital

lacosta

p

Gràcies a les col·laboracions que hem fet en diferents projectes, vàrem conèixer a la consultoria estratègica Playbrand. Eren els responsables de l’estratègia digital de FiraTàrrega i aquell va ser només l’inici d’una relació professional molt enriquidora. Quan fem campanyes digitals per als nostres clients, comptem amb ells com a partner tecnològic i així poder oferir un servei molt més complet.

Playbrand és una consultoria estratègica especialitzada en el posicionament de marques en entorns digitals. La seva missió és ajudar a les organitzacions a comprendre les regles dels entorns online, a integrar-les en la seva cultura empresarial i a dissenyar objectius, accions i projectes amb ADN digital i per al nou consumidor.

Els principals serveis que executa són: estratègia digital, customer i user experience, analítica i dades, estratègia SEO, SEM i performance media, escolta activa i estratègia d’email marketing.

Des de La Costa els donem la nostra visió i coneixement del sector cultural per així aplicar-ho a l’estratègia digital i així sumar i aconseguir els objectius fixats i obtenir el retorn que busquem.

El tàndem La Costa i Playbrand posa al servei una bona gestió de continguts acompanyada d’una estratègia digital per arribar al públic final.

p

p

p

Notícies Relacionades

Corazón de poeta. Música per a una intervenció

Corazón de poeta: música a ritme de batecs de cor al teatre Fernán Gómez amb Germán Díaz y David J.…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…