Participació i comunitat com a motor d’un món en canvi

lacosta

El FACYL, Festival Internacional de las Artes y la Cultura de Castilla y León, proposa en el seu canal #FACYLTV tot un programa de converses en línia que dialoguen sobre el present i futur de les pràctiques culturals amb professionals nacionals i internacionals de tots els àmbits de la gestió cultural.

La unió de disciplines artístiques, la interdisciplinarietat, la participació i la complicitat entre institucions públiques i privades són el fil conductor i argumental de les converses que proposa el festival al seu canal de Youtube.

Noms tant destacats com Laurie Anderson, Concha Jerez, Ernesto Ottone, Steve Reich, Thomas Ostermeier, Chus Martínez, Milo Rau o Katie Mitchell, entre molts d’altres, reflexionen sobre com les sinergies i la creativitat són la clau per construir una vida cultural diversa i rica. Pots seguir les converses del FACYL i unir-te a una comunitat activa!

 

Notícies Relacionades

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edició d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet és un dels imprescindibles de la setmana. És una jornada…