Obrim els ulls per tornar al teatre amb Escena Poblenou

lacosta

Del 20 al 23 d’octubre el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou tornarà a omplir els carrers del barri de Poblenou de Barcelona amb una programació escènica de qualitat, “obrint els ulls” a totes les mirades.

Els 23 espectacles que programa enguany Escena Poblenou inclouen 4 propostes embrionàries1 proposta en procés de creació i 16 peces acabades.

Amb 7 espectacles de teatre, 2 peces de dansa, 7 propostes híbrides, 3 espectacles de circ i clown, 1 concert i 1 una ballada de swing; a 11 espais diferents del Poblenou, la programació del festival continua defensant les propostes escèniques contemporànies, multidisciplinàries i compromeses, la implicació amb la ciutat i amb la realitat social actual, el suport a la creació, la reivindicació de l’espai públic i una forta presència de dones creadores.

Sota el lema ‘Obrim els ulls’ el festival reivindica una escena presencial per mirar-nos en l’altre i per mirar el món que ens envolta. Aposta pel talent de proximitat, la comunitat i l’ambient festiu i que el teatre torni a ser un espai de trobada. Sota aquesta premissa, brinda propostes escèniques contemporànies i compromeses, amb implicació amb la ciutat i amb la realitat social actual amb propostes arriscades i innovadores que volen fomentar l’esperit crític. A més, també pretén retornar el teatre a l’espai públic, per fer-lo viu i per acostar el festival a la major diversitat possible.

Consulteu tota la seva programació d’enguany.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…

Corazón de poeta. Música per a una intervenció

Corazón de poeta: música a ritme de batecs de cor al teatre Fernán Gómez amb Germán Díaz y David J.…