BERDACHE, primer festival d'arts escèniques sobre gènere - La Costa

lacosta

Del 7 al 10 d’octubre Berdache [Gender Art Festival] celebra la seva primera edició en el Districte Cultural de L’Hospitalet de Llobregat, un dels focus creatius més efervescents del panorama nacional.

El Festival Berdache parteix de l’art com a eix vertebrador per a transitar per les temàtiques relacionades amb el gènere i la identitat.

La programació compta amb creadors locals, nacionals i internacionals, les obres i les recerques dels quals són referents en la vinculació de les temàtiques de gènere amb els discursos artístics i la seva expressió en diverses disciplines visuals i escèniques.

Propostes de dansa com la de Pol Jiménez, Fernando López i Carmen Muñoz, l’estrena teatral d’Una llum tímida de La Cicatriz, la dinàmica poètica de Marina Spada, María Sevilla i Raquel Santanera, el taller infantil de Personaje Personaje o Trans & Intersex Showcase, comissariat per Miquel Missé.

El festival ofereix un format híbrid que combina la seva programació presencial amb Berdache Viewing Room, un espai virtual d’exhibició i adquisició d’bra d’artistes amb discursos vinculats al gènere i la identitat.

Des de La Costa Comunicació estem molt contentes de poder-los acompanyar en la premsa i la gestió de continguts a les xarxes socials.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

Neix Lumínic, un nou festival de fotografia a Sant Cugat

A partir del pròxim 21 de març la fotografia d'autor i les imatges de gran format irrompran amb força a Sant Cugat…