Martina Matencio i Mireia Ruiz juntes per primera vegada gràcies a Artig Gallery - La Costa

lacosta

Serà la primera vegada que aquestes dues artistes col·laboren juntes en una exposició i podrà visitar-se només tres dies, el 3, 4 i 5 de juliol.

Artig¬†Gallery¬†presenta una selecci√≥¬†comisariada de pintures, collages i escultures de¬†Mireia Ruiz, i una selecci√≥ de¬†fotogtraf√≠as¬†emmarcades i d’edici√≥ limitada¬†de Martina¬†Matencio.

‘Infinita Mujer’¬†vol¬†mostrar la for√ßa amagada en l’aparent fragilitat femenina i ressaltar¬†l’honestedat en la creaci√≥ art√≠stica, des d’una mirada contempor√†nia, femenina i inclusiva.

‘Infinita Mujer’¬†√©s una exposici√≥ col¬∑lectiva,¬†comisariada per la galeria digital¬†Artig Gallery,¬†de la fot√≤grafa¬†Martina Matencio¬†i la pintora i polifac√®tica¬†dissenyadora¬†Mireia Ruiz, dues artistes barcelonines que han aconseguit un gran √®xit professional retratant la seva realitat d’una manera molt personal i at√≠pica. Per a ambdues el valor agregat de l’art √©s la possibilitat que t√© de tocar als altres, amb la qual cosa fan gran √®mfasi en la comunicaci√≥ del seu proc√©s creatiu i inspiren dia a dia als seus milers de seguidors a¬†les seves xarxes socials (m√©s de 300.000 seguidors entre totes dues). √Čs la primera vegada que aquestes dues artistes col¬∑laboren juntes en una exposici√≥ i¬†podr√† visitar-se nom√©s tres dies, el¬†3, 4 i 5 de juliol¬†a¬†Cocolia Creative Studio,¬†situat a el¬†carrer¬†Montalegre 48 de Barcelona.

‘Infinita Mujer’ vol explicar la¬†hist√≤ria¬†de dues artistes el¬†leitmotiv¬†de les¬†quals ha estat sempre la passi√≥. Des de l’abstracci√≥ m√©s on√≠rica, fins a la figuraci√≥ po√®tica, tant la Martina com la Mireia veuen en l’art un mitj√† en el qual retratar la nostra realitat i influenciar-nos profundament. Juntes per primera vegada en una exposici√≥, les artistes ens enlluernen amb la seva alta qualitat t√®cnica i efusiu missatge social.

L’exposici√≥¬†vol reinventar el concepte de feminisme,¬†mostrar la for√ßa amagada en l’aparent fragilitat femenina aix√≠¬†com l’amor per l’art, com el motor m√©s fort per a impulsar una carrera exitosa i fruct√≠fera. Parteix del concepte de l’amor en l’art i l’honestedat en la creaci√≥ art√≠stica, des d’una mirada contempor√†nia, femenina i inclusiva.¬†L’exposici√≥ √©s un retrat de l’amistat entre dues fortes dones la influ√®ncia de les quals √©s real, tant per als seus seguidors com per a les milers de vides que toquen a trav√©s del seu art.

Totes les obres exposades podran adquirir-se.¬†El¬†dimecres 3 de juliol entre les 18h i les 19hl’exposici√≥ obrir√† les seves portes nom√©s per a mitjans de comunicaci√≥. A partir de les 19h ja estar√† oberta al p√ļblic¬†amb un c√≤ctel de benvinguda i la pres√®ncia de les dues artistes.¬†S’invitar√†¬†als assistents a una copa de Champagne Ruinart¬†patrocinada per Champagne Ruinart.

El paper de la dona en l’art ha estat q√ľestionat al llarg de la hist√≤ria i ha evolucionat grandiosament a una realitat en la qual¬†cada vegada m√©s la dona √©s una part activa del m√≥n de l’art contemporani, no nom√©s sota el nom de muses, sin√≥ d’artistes, curadores, mecenes, educadores, col¬∑leccionistes i models a seguir.

Ja en els anys 80 les famoses ‚ÄúGuerrilla¬†Girls‚ÄĚ proposaven una inclusi√≥ de la dona com a part activa de la societat art√≠stica. Avui dia, i des d’una perspectiva menys rupturista, la dona combat batalles t√†cites per a arribar a ser reconeguda i reeixida en un m√≥n tan competitiu com ho √©s el de l’art.

Artig¬†Gallery¬†presenta una selecci√≥¬†comisariada de pintures, collages i escultures de l’artista¬†Mireia Ruiz. Tamb√© coneguda com¬†@MIREIAYSUSCOSAS, Mireia √©s una artista polifac√®tica l’obra de la qual es basa en el color i la geometria per a crear realitats paral¬∑leles que ens generin alegria i emoci√≥ davant un m√≥n a vegades fred i comercial. Mireia ha col¬∑laborat amb grans marques com¬†Bimba&Lola,¬†Cordonne,¬†Reebok, Tous,¬†Absolut¬†i imparteix classes de Creativitat en l’Institut¬†IDEP¬†de Barcelona.

Martina¬†Matencio, tamb√© coneguda pel seu compte d’Instagram¬†@LALOVENENOSO,¬†ens fascinar√† amb una selecci√≥ de les seves c√†lides i delicades imatges, que retraten el poder amagat en la fragilitat femenina. Les imatges d’edici√≥ limitada de Martina creen un ambient sensual i nost√†lgic, que ens convida a reflexionar en la bellesa de la feminitat.

p

p

p

p

p

p

p

Notícies Relacionades

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!

L'ENCANTADOR M√ďN DEL GR√öFAL A LA GRAN PANTALLA

El gran cl√†ssic de la literatura infantil "El Gr√ļfal" arriba als cinemes de la m√† de la distribu√Įdora Rita&Luca Films.

25 ANYS DE MAS I MAS AL CAPDAVANT DE LA SALA JAMBOREE

Mas i Mas ha preparat una programaci√≥ especial per aquest mes de desembre amb un seguit d‚Äôartistes que van ser…