L'òpera infantil 'Greta i els Trihumans' es podrà veure al setembre

lacosta

 

El passat 28 i 29 de març s’havia d’estrenar “Greta i els Trihumans” al Teatre Auditori de Granollers. Amb motiu de l’estat d’alarma es va haver de suspendre, però per sort es podrà estrenar i serà l’espectacle de la Gala lnaugural d’Escena grAn el proper 26 de setembre.

El Teatre Auditori de Granollers, VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió, l’Orquestra de Cambra de Granollers, l’Associació Cultural de Granollers i l’Ajuntament de Granollers varen decidir ajornar l’espectacle “Greta i els Trihumans” com a mesura de prevenció del coronavirus, ja que comportava una assistència menor als mil assistents per funció però es desenvolupa en un espai tancat que ocupa més d’un terç de l’aforament autoritzat. El projecte, a més, aglutinava dos centres escolars de Granollers, el cor Petits Cantors Amics de la Unió i el cor VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió, fet que implicava que infants de diferents centres i entitats assagessin en un mateix espai tancat i, conseqüentment, portessin a terme la representació.

  • L’opera infantil, prevista per els dies 28 i 29 de març s’estrenarà el 26 i 27 de setembre, a les 19 h, al Teatre Auditori de Granollers.
  • Les funcions escolars previstes per els dies 30 i 31 de març passaran a representar-se els dies 28 i 29 de setembre.

L’òpera infantil és la nova producció pròpia de la temporada d’òpera infantil del Teatre Auditori de Granollers, que ha encarregat a l’escriptor i guionista Piti Español i al compositor musical Joan Vives. Una obra original i de creació pròpia de gran envergadura que el teatre porta a terme cada dos anys. Aquest cop l’òpera s’inspira en l’activista de 16 anys Greta Thunberg i gira entorn a l’emergència climàtica mundial.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades a través del mateix canal de compra:

  • Si les entrades es van comprar a les taquilles del Teatre Auditori es podrà venir presencialment a recuperar l’import en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30h.
  • Si les entrades es van comprar per Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

Així mateix, Escena grAn es posarà en contacte, a través del correu electrònic i/o telèfon i SMS, amb les persones que hagin comprat entrades per aquests espectacles.

Més informació www.teatreauditoridegranollers.cat i www.escenagran.cat

 

Notícies Relacionades

EL TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS ESTRENA 'GRETA I ELS TRIHUMANS'

L'activista medioambiental sueca Greta Thunberg inspira una òpera infantil de creació pròpia per alçar la veu contra l'emergència climàtica: 'Greta i els…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…