L’OFFF PUBLICA EL LLIBRE 'THE CHOICES WE MAKE'

lacosta

Després de l’ajornament del seu 20è aniversari al 6, 7 i 8 de maig de 2021, l’OFFF, Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona ha decidit publicar The Choices We Make, un llibre autoeditat on recullen com més de 100 creatius i talents emergents han viscut la crisi de la Covid-19.

Davant dels devastadors efectes de la pandèmia, el festival vol que la publicació d’aquest llibre sigui una crida a l’esperança i a la inspiració.

En el llibre participen artistes com James Victore, Jessica Walsh d’& Walsh, Jean Jullien, Paula Scher, Annie Atkins, David Carson, Saam Gabbay, Gemma O’Brien Beeple, Vasava, Anthony Burrill, Timothy Goodman o Alex Trochut entre molts d’altres.

The Choices We Make, obra del fundador d’OFFF, Hector Ayuso i de la directora de comunicació del festival, Nathalie Koutia, s’enviarà de forma gratuïta a tots els compradors d’entrades d’OFFF Barcelona 2020, ponents, partners i família OFFF com a mostra d’agraïment pel seu suport.

Hewlett-Packard, patrocinador de l’OFFF ha estat col·laborador en la publicació del llibre.

Des de La Costa Comunicació portem la difusió a premsa de l’OFFF.

Notícies Relacionades

TORNA EL ZOOM, FESTIVAL INTERNACIONAL DE FICCIÓ TELEVISIVA

Torna una nova edició del Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva que tindrà lloc del 20 al 25 de novembre…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!