L'OFFF Festival celebra 20 anys de creativitat - La Costa

lacosta

L’OFFF arriba a la seva 20a edició els dies 23, 24 i 25 d’abril a diferents espais del Museu del Disseny de Barcelona. El festival reunirà durant tres dies grans noms i reconeguts estudis d’arreu del món vinculats amb l’àmbit de la creativitat, el disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

Enguany el festival portarà més de 100 artistes i creadors internacionals i oferirà 60 activitats i tallers. Entre els convidats destacats hi trobem a l’artista barceloní Lobulo, que presentarà l’OFFF Barcelona 2020 Opening Film; Nando Costa, director creatiu de Microsoft; Josh Higgins, director executiu creatiu a Facebook i l’estudi Vallée Duhamel estudi especialitzat en vídeo, visuals i instal·lacions de vídeo d’alta qualitat, afavorint un enfocament lúdic i experimental pel treball; entre molts d’altres.

La campanya visual del festival cada edició la porta a terme un estudi de disseny i enguany en el seu 20è aniversari, l’OFFF l’ha encarregat a l’estudi amb seu a Barcelona Crowd Studio, l’estudi que va reelaborar el logotip oficial del festival el 2013 (i el va rebrandificar el 2018). La campanya OFFF Barcelona 2020 l’han anomenat “OFFF. INC”, la corporació que genera passadissos a altres mons. A través d’aquesta es podrà entrar al portal a OFFF i explorar el propi món en funció de la ment creativa de cadascú.

Enguany aterra al festival l’OFFF Academy, amb un nou espai exclusiu que oferirà activitats i noves oportunitats per a persones creatives on hi haurà sessions i activitats a càrrec de Houdini, tallers de Bravo i molt més. També presentarà els resultats del primer projecte: el mentoratge a joves entre 18 i 26 anys que es va portar a terme durant 7 mesos al 2019 amb la finalitat de posar les eines de la creativitat digital a disposició de tothom i especialment de les generacions més joves. Aquesta presentació estarà patrocinada per Adobe.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…