Arriba una nova edició del Say it Loud

lacosta

Say it Loud, el festival de música i cultura negra de Barcelona, se celebrarà del 18 al 31 d’octubrea diversos espais de la ciutat amb Ezra Collective, Sister Nancy i Blitz The Ambassador, entre els grans noms confirmats per aquesta onzena edició.

El Say it Loud vol acostar propostes internacionals i nacionals de hip hop, reggae, jazz, soul i afrobeat i posar així al centre la cultura i la comunitat que l’envolta. És el festival d’economia social realitzat en equipaments públics i impulsat per la cooperativa Que Soni.

En aquesta edició tindrem el luxe de comptar amb el directe d’Ezra Collective (UK), en la que serà la seva primera actuació a l’estat espanyol i que actualment és una de les bandes de referència del nou jazz i a qui Gilles Peterson va catalogar el seu treball ‘Juan Pablo: The Philisopher’ com a millor disc de jazz del 2017; amb Sister Nancy (Jamaica), una de les icones més significatives del gènere jamaicà que actuarà en format de sound system i amb Blitz The Ambassador (Ghana) qui ha acostat el hip hop i l’afrobeat col·laborant amb artistes com Seun Kuti o Emicida.

Una altra de les activitats destacades serà la jornada Ciutat, Cultura i Comunitat que tindrà lloc el 20 d’octubre a la Farinera del Clot i serà gratuïta. Comptarà amb les actuacions de Big Menu, Compota de Manana, Lady Avocado, Alibabrass i l’espectacle infantil Els secrets de Mr. Stromboli.

A banda de les actuacions musicals, en aquesta edició també cal destacar l’estrena del documental Beltza Naiz. Comptarem amb la presència dels seus protagonistes per a la presentació als Cinemes Girona, Fermín Muguruza i Amaia Jackson. Un documental que narra tot el procés de creació del projecte Black is Beltza, del que recentment s’ha estrenat la pel·lícula d’animació i que anteriorment havia estat un còmic i una exposició.

El festival clourà el 31 d’octubre amb Coely (Bèlgica), la jove MC que portarà tota la seva banda i que està sent una de les noves descobertes musicals de l’any.

Notícies Relacionades

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE BAU DESIGN FORUM!

El 21 i 22 de setembre se celebra la tercera edició de BAU Design Forum, les jornades interdisciplinars de disseny…

TOT A PUNT PER LA NOVA EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CINEMA ITALIÀ

Entre el 15 i el 19 de desembre se celebra als Cinemes Verdi la sisena edició de la MCIB, la…