NO ET PERDIS L'EXPO "UN DÍA CUALQUIERA" DE MANU BRABO - La Costa

lacosta

L’exposició Un día cualquiera del fotoperiodista Premi Pulitzer 2013 Manu Brabo es podrà veure del 15 de febrer al 25 de març a la Sala Polivalent del Mercat de La Florida de L’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta mostra, organitzada per National Geographic, és la primera exposició individual de Brabo i presenta un recorregut fotogràfic per les guerres, conflictes i revolucions que han marcat l’inici del segle XXI a Orient Mitjà: Líbia, Síria, Egipte, Irak… A través de l’exposició Brabo busca “dotar l’espectador d’informació i elements d’anàlisi que ajudin a comprendre les tragèdies que assolen avui en dia la regió i que estan condicionant, en gran mesura, les polítiques i pors d’una Europa convulsa”.

Brabo ha seleccionat treballs que ha realitzat des de l’any 2011, fent un exercici de retrospectiva a través del qual ha constatat que la guerra és un succés total en si mateix. Un día cualquiera és un passeig gràfic per la trista realitat en la que la vida s’ha transformat per a un gran nombre d’habitants del planeta i alhora és una reflexió sobre el temps complex en el que vivim.

La mirada de Manu Brabo sobre els conflictes que avui tenen lloc a l’Orient Mitjà ens ofereix una perspectiva única i molt personal sobre la immensa tragèdia quotidiana que se succeeix dia a dia en aquests territoris, una visió que el connecta directament amb la millor tradició del fotoperiodisme.

Aquesta exposició s’ha programat en el marc del Districte Cultural de L’Hospitalet, el projecte de ciutat que parteix de la voluntat de convertir la cultura en un motor de transformació i una aposta pel creixement de l’Hospitalet, tant en l’àmbit social com en l’econòmic. Un espai en què la creativitat, el talent i la innovació esdevenen protagonistes. El muntatge de la mostra està a càrrec d’Addretouch, empresa de postproducció fotogràfica instal·lada al Districte Cultural, un nou concepte de photolab que potencia el lligam entre el fotògraf i el laboratori.

Notícies Relacionades

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edició d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet és un dels imprescindibles de la setmana. És una jornada…

Amants del vintage! Arriba LOST&FOUND al Moll de la Fusta

Lost&Found Market celebrarà, una edició al Moll de la Fusta de Barcelona amb música, sessions de djs, activitats i la…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…