Els 40 anys de La Cubana es podran visitar a Sitges fins al Nadal

lacosta

La Cubana, 40+1 anys: un viatge del ‘no-res’ fins al 2021” és una exposició que celebra els 40 anys de trajectòria de La Cubana. Es va inaugurar el passat 17 de juny i estava previst que finalitzés el proper 26 de setembre al Miramar Centre Cultural, però des de la seva inauguració ja l’han visitat més de 8.000 persones i és per això que des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges i La Cubana s’ha pres la decisió de prorrogar-la fins al Nadal.

L’exposició és una ‘versió visitable’ de la companyia on tothom pot descobrir el seu món a partir d’objectes, compartir el seu univers i reviure tots els seus espectacles. Més que una exposició convencional, les sales i terrasses de l’edifici s’han transformat en un gran magatzem ple de coses entranyables i curioses que han acompanyat a La Cubana des dels seus inicis, on jugaven a fer comèdia pels carrers, cosa que els ha fet descobrir amb el temps un altre tipus de teatre.

L’exhibició no és gens convencional, és una exposició immersiva dins del món de La Cubana on el visitant pot fer un recorregut per la història de la companyia explicat a través d’escenografies, vestuaris, perruques, barrets, dentadures postisses, ulleres, cartells, retalls de premsa, fotografies, premis, records entranyables i tot allò que han anat acumulant i fent servir als seus muntatges al llarg de tota la seva història.

L’exposició compta amb totes mesures Covid i per tant el seu aforament és limitat i les entrades es poden comprar a taquilla del Miramar Centre Cultural (C/ Davallada) i al web www.culturasitges.cat/entrades. Es podran comprar entrades en un horari a escollir de dimarts a diumenge de 10 a 14 h i de 18 a 21 h.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Artbuilding al centre de Pamplona

L'artista navarrès Mikel Belascoain ens proposa la instal·lació expositiva Madonna 1986, ocupant tot un edifici al centre de Pamplona.

L'ACEM celebra el seus 25 anys amb un concert multitudinari

Més de 5.500 músics participaran a la celebració final dels 25 anys de l'Associació Catalana d'Escoles de Música.