'53 diumenges', l'èxit teatral de Cesc Gay torna per Nadal

lacosta

Després de l’exitosa gira per Catalunya, Balears i el País Valencià on ha visitat 30 teatres i que ja l’han pogut veure 40.000 espectadors (entre la primera temporada al Romea i la gira), 53 diumenges torna al Romea durant 8 setmanes. 

Es podrà veure a partir del 27 de desembre. El 31 de desembre farà una funció especial de Cap d’Any amb raïm i cotilló. En el repartiment compta amb Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva.

53 diumenges és una història costumista i hilarant sobre les relacions fraternals que ha aconseguit connectar amb els espectadors i ha comptat amb una excel·lent acollida de la crítica, que ha definit l’espectacle com “un reconfortant exercici de talent, ofici i inspiració”. 

L’obra se centra en la relació entre tres germans. Si tots tres es troben en una reunió familiar, hi ha una alta probabilitat que la vetllada es converteixi en una bomba de rellotgeria que pot explotar per la raó més insignificant. Només cal una frase aparentment inofensiva que faci d’espurna.

Aconsegueix les teves entrades!

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Artbuilding al centre de Pamplona

L'artista navarrès Mikel Belascoain ens proposa la instal·lació expositiva Madonna 1986, ocupant tot un edifici al centre de Pamplona.

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…