L'ESCENARI DEL LICEU S'OMPLE DE RUMBA AMB PETITET I LA SEVA BANDA

lacosta
noti web

Petitet i la seva rumba simfònica pugen a l’escenari del Liceu el proper 17 d’octubre. Petitet podrà complir la promesa que va fer a la seva mare el dia que va morir: portar la seva rumba simfònica a un gran teatre de Barcelona. I serà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu.

Petitet és fill de Ramón El Huesos, mític palmero de la banda de Peret. Veí del carrer de la Cera del barri del Raval de Barcelona, fa uns anys va crear la seva banda de rumba i simfònica (l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval) formada per 27 músics. Per al concert del Liceu se’ls hi sumarà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, fet que el farà encara més emotiu i especial.

Una actuació imprescindible per als amants de la rumba amb majúscules que comptarà a l’escenari amb la col·laboració de grans músics i amics de Petitet com Joan Albert Amargós, Chicuelo, Carles Benavent, Kitflus, El Granaíno i Lucrecia, entre d’altres. Un altre fet que el farà únic és que es farà l’enregistrament del concert per al film que està rodant des de fa un any i mig el director de cinema Carles Bosch (Petitet. Rumba pa’ti) i que serà el gran final de la pel·lícula. Aquesta s’estrenarà durant el primer trimestre del 2018.

Aquí teniu un tastet a través del teaser de la pel·lícula que està rodant Carles Bosch sobre la figura de Petitet i que estrenarà al 2018:

X

Notícies Relacionades

ACADEMIA NOTI WEB

El primer Fòrum de l'Acadèmia Catalana de la Música

El Fòrum será la primera actividad de carácter público que organiza la Academia y tendrá lugar el jueves 23 de…

NOTI CARAB

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

L&F Market noticia

Amants del vintage! Arriba LOST&FOUND al Moll de la Fusta

Lost&Found Market celebrarà, una edició al Moll de la Fusta de Barcelona amb música, sessions de djs, activitats i la…