Las sinergias y la creatividad, claves para llegar a nuevas audiencias

lacosta

El projecte ‘Creació i museus’ és una de les propostes més interessants del Grec Festival de Barcelona. Un conjunt de creacions artístiques sorgides a partir de la unió i la complicitat entre diferents fàbriques de creació, teatres i museus de Barcelona, al voltant dels conceptes de col·lecció, patrimoni i memòria.

Aquest projecte va néixer l’any 2019 amb l’objectiu de crear un diàleg fluid entre les fàbriques de creació i els equipaments museístics per obrir les portes dels museus amb noves propostes, que anessin més enllà de ser espais d’exposició.

Aquest projecte no només suma sinergies entre el teixit creatiu de la ciutat sinó que apropa el talent creatiu de Barcelona a tota la ciutadania. Apropa la creativitat més emergent a nous espais per fer-la arribar a noves audiències. Aquest és, precisament, un dels objectius prioritaris del Grec i nosaltres treballem conjuntament amb el festival per apropar aquest talent a nous públics i comunitats.

Un dels muntatges sorgits d’aquest projecte, Night-in-gale, d’Anna Borrosa va clausurar ahir el festival #DansaMetropolitana al MUHBA Oliva Artés. Night-in-gale és una peça de dansa amb format site-specific que parla de la feminitat.

Estigueu atents a les propostes de ‘Creació i museus’ que s’estan treballant per aquesta nova edició del Grec, de ben segur que teixiran un circuit estimulat per la ciutat.

Fotografia d’Albert Uriach.

Notícies Relacionades

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!