L'ALTERNATIVA 2020 S'ENDINSARÀ EN EL CINEMA SOBRE ART

lacosta

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, arriba enguany a la seva 27a edició. L’Alternativa 2020 estrena format híbrid, presencial i online, i se celebrarà del 16 al 29 de novembre en diferents espais de Barcelona i a la plataforma Filmin. Serà una nova oportunitat de descobrir i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l’autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

En la seva 27a edició el festival presentarà El cinema sobre art. Un segle d’experimentació, un cicle de cinema-assaig organitzat pel Museu Reina Sofia i comissariat per Guillermo G. Peydró, que l’Alternativa presenta en col·laboració amb el MACBA. Aquest cicle acompanyarà al seminari El cinema sobre art, impartit també per Guillermo G. Peydró, i la presentació del seu llibre El cine sobre arte. De la dramatización de la pintura al cine-ensayo (Shangrila, 2019).

A l’octubre i al novembre es donarà a conèixer la programació de les seccions competitives i de la resta de seccions paral·leles, així com les activitats que inclourà el festival. A més, encara està oberta, fins al 15 de setembre, la convocatòria de Hall Microcurts, dedicada en aquesta ocasió a peces relacionades amb qualsevol mena d’art, i ja estan obertes les inscripcions al Laboratori de creació audiovisual d’impacte social per a desenvolupar curtmetratges documentals entorn de problemàtiques amb les que breguen les persones sense llar, coorganitzat per l’Alternativa i Learning by Helping / Fundació Arrels.

Des de La Costa Comunicació tornem a acompanyar la difusió a premsa de L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona. Podeu saber-ne més clicant aquí.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

CICLE DE CINEMA ONLINE DEL MUHBA: BARCELONA I EL CINEMA CRIMINAL

Des de La Costa Comunicació recolzem la difusió a premsa de les activitats digitals i presencials del MUHBA.

El millor cinema sobre el vi i la vinya al Most

La 9a edició del Festival tindrà lloc del 7 al 17 de novembre a Vilafranca del Penedès i del 27…