L'Acadèmia fa una crida per celebrar el Dia de la Música

lacosta

Amb motiu del Dia de la Música, diumenge 21 de juny, l’Acadèmia Catalana de la Música amb  la col·laboració d’Òmnium Cultural i la Federació d’Ateneus de Catalunya, crida a una acció participativa amb l’objectiu de sensibilitzar i posar en valor la capacitat de  transformació  i d’acompanyament que té la música a les nostres vides i a la nostra societat.

És una crida a tota la ciutadania perquè facin costat al sector de la música i els seus professionals, tan perjudicats arran de la crisi sanitària derivada de la Covid-19. Des de l’àmbit educatiu fins als àmbits més industrials, la música conforma un ecosistema que l’Acadèmia vol fer visible. Més enllà de qui la practiqui, la gaudim tota la societat i ens acompanya sempre!

Des de l’àmbit educatiu fins als àmbits més industrials, la música conforma un ecosistema que l’Acadèmia vol fer visible. Més enllà de qui la practiqui, la gaudim tota la societat i ens acompanya sempre.

Mitjançant la difusió d’aquest vídeo, l’Acadèmia anima a tothom a sortir diumenge 21 de juny a les 19.55 h als balcons, terrasses i places i tocar un instrument, cantar, ballar o fer sonar ben fort la cançó Hallelujah de Leonard Cohen sigui amb la lletra original o amb qualsevol de les versions existents en català. L’entitat vol fer partícip a tothom, perquè, malgrat els temps difícils que vivim, la música no deixi mai de sonar. Així mateix, l’Acadèmia fa extensible aquesta crida a totes les ràdios i als ajuntaments del país perquè animin els seus ciutadans posant la cançó al mateix moment.

Des de La Costa estem acompanyant l’Acadèmia en la comunicació de la campanya, a través de la difusió en mitjans i xarxes socials per aconseguir que la convocatòria sigui tot un èxit.

x

x
x

Notícies Relacionades

L'Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia

L’Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia, els nous guardons anuals de l’Acadèmia, que projectaran els valors artístics,…

L'Acadèmia Catalana de la Música proposa un pla de xoc pel sector

L'Acadèmia ha proposat un detallat pla de xoc per fer front als efectes de la pandèmia sobre un sector que…

Corazón de poeta. Música per a una intervenció

Corazón de poeta: música a ritme de batecs de cor al teatre Fernán Gómez amb Germán Díaz y David J.…