LA SALA HIROSHIMA PRESENTA NOVA TEMPORADA 18-19

lacosta

La Sala Hiroshima presenta demà la seva cinquena temporada amb una selecció especial de 15 espectacles que pretén mantenir els estàndards de qualitat del projecte davant d’una important retallada en el finançament públic.

La temporada 2018-2019 es concentra en aquestes 15 propostes artístiques seleccionades amb molta cura i contextualitzades mitjançant un programa de tallers i activitats paral·leles. El 50% d’aquesta programació és internacional i 9 de les 15 propostes estan creades i dirigides per dones.

Els artistes i companyies programats aquesta temporada són: Oona Doherty, Núria Guiu, Sònia Gómez + David Climent + Pere Jou, Federica Porello, Pol Jiménez, Sol Escobar, Christos Papadopoulos / Leon and Wolf Dance Company, Chiara Bersani, Teatro Praga, Aina Alegre, Raquel Gualtero, Clara Furey + Peter Jasko, Albert Arribas + Francesc Cuéllar i Arno Schuitemaker.

Hiroshima crea a més una modesta escola per a l’espectador amb el nom Formes de mirar i veure.

Notícies Relacionades

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE BAU DESIGN FORUM!

El 21 i 22 de setembre se celebra la tercera edició de BAU Design Forum, les jornades interdisciplinars de disseny…

DEMÀ COMENÇA EL CICLE DE CONCERTS BRASILERS "NITS DE BRASIL"

El festival Día de Brasil programa Nits de Brasil, un cicle de concerts gratuïts amb artistes brasilers establerts a Barcelona…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…