LA FUNDACIÓ CARULLA POSA EN MARXA 'SOS CULTURA’

lacosta

Durant el confinament ha quedat palesa la importància que té la cultura en les vides de les persones i de les societats. Ens fa sentir millor, ens connecta, ens fa més feliços, ens fa crítics i ens transforma. Té una enorme capacitat per ajudar a les persones i als col·lectius a abordar la por, l’aïllament, la solitud o les emocions contingudes i el poder per a millorar la salut de les persones, tant emocional com físicament.

És per això que des de la Fundació Carulla s’ha decidit crear SOS Cultura, un programa extraordinari dotat amb més de 100.000 euros per tal de donar suport als i les creadores culturals.

SOS Cultura vol impulsar nous projectes culturals que donin resposta a la necessitat que tenim com a societat d’abordar els efectes individuals i col·lectius provocats per la pandèmia: la por, l’aïllament, la solitud o les emocions contingudes.

Les beques i ajuts busquen propostes artístiques inèdites i fomentar la participació cultural amb quatre convocatòries: suport a creacions artístiques a l’espai públic (20 beques de 4.000 €), suport a creacions literàries en llengua catalana (4 beques de 4.000 €), ajudes al desenvolupament de Mutare en el territori (3 ajudes de 4.000 €) i tarifació social al Museu de la Vida Rural.

Podeu llegir les bases de les convocatòries aquí i es poden presentar propostes del 16 de juliol al 30 de setembre del 2020. A final del mes novembre es faran públics els projectes guanyadors.

La Fundació Carulla treballa per posar en valor i activar la capacitat de la cultura i les arts com a motors de transformació social. Des de La Costa Comunicació recolzem la difusió a premsa de la convocatòria SOS Cultura.

Notícies Relacionades

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre té lloc el Say it Loud 2017, el festival de música i cultura negra de…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

L'Acadèmia fa una crida per celebrar el Dia de la Música

Ens encarreguem de la difusió de la campanya en mitjans i xarxes socials per aconseguir que la convocatòria sigui tot…