La fotògrafa Elena Sol guanya la primera edició de The Journey - La Costa

lacosta

El projecte Myrias de la fotògrafa tinerfenya Elena Sol ha estat escollit guanyador d’entre una 60a de propostes que s’han presentat a la primera edició del The Journey, el certamen fotogràfic de la marca de viatges B the travel brand Xperience. La fotògrafa haurà de dissenyar un projecte expositiu inspirador que es presentarà a Barcelona a partir del mes d’abril i que recorrerà diferents ciutats d’Espanya i Portugal. 

Myrias és un projecte expositiu realitzat entre 2015 i 2019 i conformat per 44 fotografies que exploren els punts de contacte entre la natura i la civilització ideat per la fotògrafa tinerfenya Elena Sol. El títol Myrias, que fa referència a la paraula grega miríada que significa ‘quantitat incalculable’ o ‘allò que no podem abarcar’, ens endinsa en un viatge arqueològic on els llocs del present, comuns a natura i éssers humans, conecten amb el temps en tota la seva magnitud. El projecte s’exposarà el pròxim mes d’abril de 2020 a la galeria de B the travel brand Xperience de Barcelona i a continuació itinerarà per Madrid, Palma de Mallorca i Lisboa.

Notícies Relacionades

PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CARA·B!

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A. i La Zowi entre d'altres, avançament de la cinquena edició del…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ D'HOTEL TAPA TOUR

Més de 3.000 persones participen a la 1ª edició d'Hotel Tapa Tour i els guanyadors són El Condes de Barcelona,…