LA FESTA DEL FIRE!! ENVAEIX EL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

lacosta

El proper dijous 3 de maig i com ja ve sent habitual cada any, la Mostra FIRE!! convida als seus seguidors a una festa on es donarà a conèixer la imatge gràfica de la nova edició, així com els continguts de la programació de la 23 edició, que tindrà lloc del 7 al 17 de juny a l’Institut Francès.

La festa de presentació se celebrarà el proper dijous 3 de maig a les 20h al Museu d’Història de Catalunya i comptarà amb l’actuació en directe d’Evripidis & His Tragedies, el projecte en el que el pianista ateniense Evripidis Sabatis transforma les seves experiències en cançons pop llençades d’harmonies i lletres tragicòmiques. Una ocasió única per gaudir-lo en format íntim, escoltant les seves històries cinematogràfiques, bandes sonores imaginàries de pel·lícules sobre amor, desig, amistat, obsessió i pèrdua.

Xip & Xic Djs, amants de la música sense prejudicis ni complexes, clouran la nit amb una de les seves sessions incombustibles on mesclen pop, soul, funk, disco, soul, electro, house o techno, tot estil que inciti al ball i a la festa.

A partir del divendres 4 de maig, l’spot de la 23 edició de FIRE!! 2018 estarà disponible a www.mostrafire.com.

Per assistir a la festa, és necessari adquirir l’entrada aquí. L’entrada és gratuïta.

Notícies Relacionades

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edició d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet és un dels imprescindibles de la setmana. És una jornada…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…