LA COSTA TE OFRECE FORMACIONES A MEDIDA PARA PREPARAR A TU EQUIPO

lacosta

Des de La Costa Comunicació volem posar tot el nostre coneixement i experiència en comunicació a l’abast del teu projecte i les teves necessitats. És per això que estem oferint formacions de comunicació en línia i/o presencials (quan es pugui) on adaptem els continguts a tot el que sabem fer de la millor manera: comunicar projectes culturals amb rigor, sensibilitat i aportant valor.

Som un equip senior, amb llarga trajectòria i recorregut professional i ens posem a la teva disposició per oferir-te formacions fetes a mida per al teu projecte, entitat o equipament cultural.

Necessites saber “Com crear una estratègia de continguts a xarxes?“; vols “Tips per triomfar a Instagram” o “Descobrir totes les possibilitats d’Instagram Stories“?; creus que és clau millorar la teva “Gestió de nous públics, audiències i noves comunitats“?; o necessites un “Pla de comunicació i identitat gràfica“?

Aprofita les noves eines de comunicació digitals, aprén estratègia i storytelling i comunica’t amb la teva comunitat de la millor manera.

Si vols més informació clica aquí o escriu-nos a info@lacosta.cat.

XX

Notícies Relacionades

L'Acadèmia Catalana de la Música proposa un pla de xoc pel sector

L'Acadèmia ha proposat un detallat pla de xoc per fer front als efectes de la pandèmia sobre un sector que…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!