LA COSTA RECOMANA #109

lacosta

UNA SETMANA MOLT MUSICAL A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Del 12 al 16 d’octubre

Aquesta setmana la Sala Hiroshima segueix apostant per la música. El dimecres 12, única oportunitat per gaudir de la veu i la música de Chris Garneau. La versió de Garneau de “Between the Bars” (Elliott Smith) es va utilitzar en la pel·lícula “La piel que habito” de Pedro Almodovar. El cap de setmana, els Ensemble Topogràfic estrenen el seu nou espectacle amb un to més escènic i no tan musical, com en les seves anteriors propostes. A ‘Llac’ la coreografia i la música semblen no obeir a cap estat ni pauta emocional, la narració i el clímax no existeixen.

SAY IT LOUD!, UN FESTIVAL IMPRESCINDIBLE

Barcelona | Del 14 al 22 d’octubre

Aquest divendres comença el Say it Loud!, el festival de música i cultura negra de Barcelona. Enguany compta amb una programació fantástica amb noms com el MC malagueny Elphomega, el jamaicà Macka B o el barceloní Marco Fonktana. Aquest any la programació gira al voltant dels 50 anys de la fundació Black Panther Party, moviment social en defensa de la comunitat afroamericana, sobre el qual es projectarà The Black Panthers Party, Vanguard of the Revolution, entre moltíssimes altres activitats.

UNA NIT ÚNICA AMB MOP MOP, HARLEIGHBLU I ISEO & DODOSOUND

Ateneu Popular 9 Barris | 15 d’octubre

Volíem fer una menció especial a la nit d’aquest dissabte 15 d’octubre del Say it Loud!. Serà una nit única on podràs gaudir de tres concerts excepcionals: la banda de modern jazz italiana Mop Mop (que vindran acompanyats del jove cantant d’origen nigerià Wayne Snow), l’emergent artista britànica Harleighblu i el conegut duet de trip-hop-dub madrileny Iseo & DodosoundTots ells tocaran per primer cop a Barcelona i seran els protagonistes de la nit central del festival! Serà brutal! Consulteu aquí tota la programació.

TORNA EL MILLOR CINEMA ALEMANY A LA FILMOTECA!

Barcelona | Del 20 d’octubre al 8 novembre

Ja està tot preparat per una nova edició del Cicle de cinema alemany actual de Barcelona. Podràs veure 12 de les millors obres del cinema d’autor independent més original i innovador realitzades en l’últim any a Alemanya. Aquest any, a més, podreu gaudir de dues preestrenes nacionals: Abans de l’aurora – Stefan Zweig a Amèrica de Maria Schrader i Colonia Dignidad de Florian Gallenberger. Comença la setmana vinent però volíem avisar-te amb temps per a que et reservis les dates a l’agenda!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…