La Costa recomana #69

lacosta

PALMARÈS DEL ZOOM FESTIVAL 2015

La 13a edició del Zoom Festival ha acabat amb gran èxit de públic! El film austríac-alemany Clara Immerwahr va guanyar el Premi a Millor Pel·lícula; l’australià Brendan Cowell, Millor Director per The Outlaw Michael Howe; Pere Riera i Care Santos, Millor Guió per Habitaciones cerradas; Laia Marull, Millor Interpretació per La Xirgu... Un any més, estem molt contentes de formar part d’aquest gran festival, l’únic a l’estat espanyol dedicat al cinema per a televisió. Aquí pots consultar tot el palmarès!

PROPOSTES PER AL PONT A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Del 3 al 6 de desembre

La reconeguda companyia txeca Spitfire i el nou creador Alejandro Curiel porten a Hiroshima les noves formes del teatre físic. La programació de desembre comença amb aquests dos espectacles vinculats al teatre físic, el gest i el moviment en escena. Antiwords, d’Spitfire, és una peça en la que dues actrius beuen litres de cervesa davant del públic (dies 3 i 4) i a Bonne, Belle, Douce de Curiel (dies 5 i 6) la imatge i el gest creen paisatges dramàtics.

TOT A PUNT PER A UNA NOVA MCIB!

Cinemes Verdi | De l’11 al 17 de desembre

La quarta edició de la Mostra de Cinema Italià de Barcelona – MCIB, tindrà lloc de l’11 al 17 de desembre als Cinemes Verdi de Barcelona. L’entrada a les projeccions de la MCIB és gratuïta, amb aforament limitat. La majoria de les pel·lícules que es podran veure a la MCIB 2015 estaran presentades pels propis directors i actors convidats, amb la voluntat d’apropar al públic barceloní el cinema italià més actual. No t’ho perdis!

ESCENA POBLENOU GUANYA LA MEDALLA D’HONOR DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou va recollir dijous passat al Saló de Cent de l’Ajuntament la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona. Escena Poblenou és un festival que neix per donar suport a la creació contemporània, que aposta per una programació innovadora, arriscada, compromesa i per donar visibilitat a projectes escènics, culturals i socials que generin diàleg amb el públic, el barri del Poblenou i la ciutat en general. Moltes felicitats!

Notícies Relacionades

TORNA EL MILLOR CINEMA ALEMANY

Una selecció de les millors obres de cinema d'autor i independent del cinema alemany es podran veure a la 5a…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…

La Costa recomana #77

Últims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…