La Costa recomana #98 - La Costa Comunicació

lacosta

EL FUTUR DEL MÓN EDITORIAL A DEBAT AL PRIMER FÒRUM EDITA BARCELONA

Diversos espais | Del 6 al 8 de juliol 

Llarga vida al paper! En aquesta trobada del sector editorial, que tindrà caràcter anual, professionals de l’edició internacional reflexionaran sobre el paper de la lectura sota el tema: “Estratègies i renovació en el món del llibre”. Les ponències seran al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i a les aules de la UPF Barcelona School of Management (C/ Balmes, 132). Aquí, tota la programació del Fòrum Edita Barcelona

‘EL SOMNI DE GULLIVER’ AL TEATRE LLIURE, EN EL MARC DEL GREC 2016

Teatre Lliure | 8, 9 i 10 de juliol 

Roland Olbeter estrena l’òpera mecànica El somni de Gulliver, en el marc del Grec 2016. Una òpera que utilitza les projeccions audiovisuals, els autòmates i la música interpretada per instruments robotitzats per a explicar-nos la història d’un viatge universal. Una delicada posada en escena que, sense actors ni veus damunt de l’escenari, mostrarà el treball de molts creadors! Un dels imperdibles d’aquest Grec!

AQUEST MES DE JULIOL EL MARESME S’OMPLE DE POESIA I +

Diverses localitats del Maresme | Fins al 17 de juliol

Torna el Festival Poesia i + amb Joan Colomo, Enric Casasses, Albert Serra, Delorean, Mario Gas, Maria Arnal, Marcel Bagés i molts més! Una oportunitat única per veure propostes poètiques en espais particulars i diferents a diverses localitats del Maresme. Enguany, el festival vol ser un catalitzador que permeti la proliferació, la mutació i l’escampadissa de versos. T’ho perdràs? Nosaltres no hi faltarem!

COMENÇA EL FESTIVAL PAS, PONT A LES ARTS SONORES DE MARTORELL!

Martorell | Fins al 23 de juliol

Arriba la 3a edició del Festival PAS de Martorell ambBruut!, Velma Powell & Bluedays i la Big Band Jazz Maresme & The Hanfris Quartet. Fins el 23 de juliol es podrà gaudir al Pont del Diable d’una programació eclèctica, amb propostes internacionals per a tots els gustos. Com a novetat, aquest any amplia espais i aquest diumenge la Big Band Jazz Maresme & The Hanfris Quartet tocaran al Teatre El Progrés.

LA COSTA ENTREVISTA MARC CHORNET, DIRECTOR DE ‘TOP GIRLS’

Estarà al Teatre Akadèmia | Fins al 17 de juliol

Aquesta setmana entrevistem a Marc Chornet, director i traductor de l’obra de teatre Top Girls que es pot veure al Teatre Akadèmia fins al 17 de juliol. Top Girls és un text essencial de l’anglesa Caryl Churchill sobre les contradiccions de l’emancipació femenina i un exemple brillant de teatre polític. Només estaran dues setmanes més, després del gran èxit d’aquesta tardor passada, no us la deixeu perdre!

Notícies Relacionades

LA COSTA ENTREVISTA MARC CHORNET

Aquesta setmana entrevistem a Marc Chornet, director i traductor de l'obra de teatre TOP GIRLS que es pot veure al…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

LA COSTA ENTREVISTA MARC CHORNET

Aquesta setmana entrevistem a Marc Chornet, director i traductor de l'obra de teatre TOP GIRLS que es pot veure al…

UNA ÒPERA MECÀNICA AL GREC: EL SOMNI DE GULLIVER

Roland Olbeter estrena l'òpera mecànica 'El somni de Gulliver', en el marc del Grec 2016 - Festival de Barcelona.

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…