La Costa recomana #94 - La Costa Comunicació

lacosta

LA COSTA RECOMANA… AQUEST DIMECRES ESTRENA DE ‘LA NIT’ AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Del 8 al 19 de juny

Després de tres anys de treball s’estrena al Teatre Akadèmia La Nit, interpretat per Guillem Gefaell iDavid Menéndez. Un espectacle dirigit per Moreno Bernardi a partir de l’obra de Bernard Marie Koltés La nit just abans dels boscos. Bernardi ha construït una composició pels dos actors inspirant-se en ells i en les seves habilitats interpretatives, explorant la poesia que hi ha darrere de cada paraula del text de Koltés.

‘APOCALYPSE UPLOADED’, VIATGE AL FUTUR PER A REFLEXIONAR EL PRESENT

El Molí – El Talladell | 10 de juny

Divendres tindrà lloc l’assaig obert de Apocalypse Uploaded, l’espectacle de LAminimAL dins del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega, que fomenta la creativitat escènica i la producció d’espectacles de carrer i en espais no convencionals. Un viatge al futur, que explora el concepte d’identitat, les diferents versions del jo apocalíptic i com tornar a començar. Assaig gratuït amb inscripció prèvia!

ARRIBA UTOPIA PHOTO MARKET, EL NOU MERCAT DE FOTOGRAFIA DE BARCELONA

Utopia 126 (Poblenou) | 10, 11 i 12 de juny

Prop de 70 de fotògrafs de primer nivell participaran a Utopia Photo Market, una bona oportunitat per a comprar fotografia de qualitat directament als autors i per a descobrir (i tafanejar) el treball de molts fotògrafs del nostre país. Un esdeveniment únic a Barcelona, també amb activitats on hi participaran Andreu Buenafuente, Carles Sans (Tricicle), Fernando Moleres, Pepe Font de Mora, Jordi Bernardó i molts més! Foto: César Ordóñez.

ESTRENA EUROPEA DE ‘MERCURIAL GEORGE’ DE DANA MICHEL, A HIROSHIMA

Sala Hiroshima | 11 de juny

Estrena europea de la nova creació de Dana Michel, una de les artistes canadenques més avantguardistes del moment! Com a tancament de luxe a la segona temporada de la sala, Hiroshima porta aquesta proposta a Barcelona, directament des del prestigiós festival FTA – Festival TransAmériques de Montreal (Canadà). Intuïtiva, lliure i disident, Michel trenca els motlles i canvia els punts de vista. Només es podrà veure aquest dissabte!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…