La Costa recomana #91 - La Costa Comunicació

lacosta

La COSTA RECOMANA ASSAIG OBERT DE FIRATÀRREGA AMB ROBERTO. G ALONSO

Porta Poliesportiu Municipal | Dijous 26 de maig

Arriba l’assaig de l’espectacle de Roberto G. Alonso amb dramatúrgia de March Rosich A mi no me escribió Tennesee Williams! Una dona d’edat indefinida ens explicarà les seves recances, les desil·lusions que l’han convertit en la persona que és ara i que s’emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennesee Williams o en les dives de la cançó. Dansa, teatre, playback, cançó en directe i performance. Imperdible!

LITTERARUM, FIRA D’ESPECTACLES LITERARIS DE MÓRA D’EBRE

Móra d’Ebre | Del 27 al 29 de maig

Tot a punt per a la 9a edició de Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris! S’estrenaran les creacions musicoliteràries de Maria Cabrera & Bikimel i Jordi Llavina & David Carabén, fruit de la primera Residència Creativa Litterarum. Es presentarà l’acció literària Visitacions de l’artista Maria Pons i gaudirem d’espectacles inspirats en Ramon Llull, Montserrat Roig, Vicent A. Estellés o Mercè Rodoreda, entre d’altres!

COMENCEM UNA NOVA SECCIÓ AL NOSTRE WEB! LA COSTA ENTREVISTA A…

www.lacosta.cat/noticies

Encetem una nova secció al web de La Costa! A l’apartat de notícies trobareu periòdicament entrevistes a personatges destacats del món cultural. Serà una finestra on podrem conèixer amb més profunditat els protagonistes que lideren els projectes culturals que més ens inspiren. Esperem traslladar-vos les seves motivacions i experiències musicals, teatrals, artístiques… Esperem que us agradi.

LA COSTA ENTREVISTA A… MORENO BERNARDI, COREÒGRAF I DIRECTOR

En menys d’un mes, dues propostes de Moreno Bernardi arribaran als escenaris de Barcelona. La Sala Hiroshima acollirà la peça coreogràfica Il gesto sospeso, el 26 i 27 de maig, una commemoració a les víctimes del feixisme, on el cos es transforma en transmissor en el temps del record de les veus perdudes. Al Teatre Akadèmia presentarà l’espectacle teatral La Nit, del 8 al 19 de juny. El voleu conèixer una mica més? Hem estat amb ell i això és el que ens ha contat!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #74

Propostes per a la setmana del 18 al 24 de gener. FiraTàrrega, 'La ira dels peixos' al Festival Santiago a…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…