La Costa recomana #90 - La Costa Comunicació

lacosta

LA COSTA RECOMANA… DARRERA SESSIÓ DE LIVESOUNDTRACKS: POETRY IN THE DARKNESS#5

Sala Hiroshima | Dimarts 17 de maig

No et perdis aquest vespre l’última sessió del Poetry in the Darkness de LiveSoundtracks a la Sala Hiroshima! L’encarregada de tancar aquest cicle serà AGF, que realitzarà una sessió especial inspirada en les dones pioneres del cinema, com Maya Deren o Steina Vasulka. Un gran final d’aquesta proposta en la que han participat Samuel Kerridge i Deena Abdelwahed, entre d’altres!

‘FLYING PIGS’ A LA SALA HIROSHIMA, UN VIATGE AL VOLTANT DE LA CATARSI

Sala Hiroshima | Del 19 al 22 de maig

La ballarina i coreògrafa Eulàlia Bergadà presenta aquest cap de setmana Flying Pigs, un viatge a la recerca d’un instant efímer de bellesa i de plaer. A Flying Pigs, un equip mixte entre cantants-actors, ballarines i músics creen una posada en escena que ens transporta a llocs on conflueix el folklore, allò popular i el sentit catàrtic i místic que això comporta, viatjant entre la tradició i la contemporanietat. Imperdible!

ÚLTIMS DIES PER VEURE ‘L’AMANT’, DE HAROLD PINTER, AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Fins al 29 de maig

L’última producció pròpia de la temporada, L’amant de Harold Pinter arriba als seus últims dies! L’obra, interpretada per Alicia González Laá, Javier López i Pep Planas, i dirigida per Guido Torlonia, és un paradigma de la tensió d’una parella còmodament instal·lada en una vida quotidiana convencional. Una mirada atrevida sense tabús i plena d’ironia que reflexiona sobre la vida en parella!

EP, JA ET POTS INSCRIURE AL POSTGRAU DE CREACIÓ EN ARTS DE CARRER!

Fins al 31 d’octubre 

Obertes les inscripcions per al Postgrau de Creació en Arts de Carrer 2017 de FiraTàrrega i la Universitat de Lleida! El Postgrau té la finalitat de formar professionals de la creació a l’espai públic, aprofundint també en àmbits com la gestió, programació, difusió o comunicació. La preinscripció estarà oberta fins al 31 d’octubre de 2016 i la formalització de la matrícula serà a partir de l’1 de novembre. Tota la info aquí!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #87

"L'amant" de Harold Pinter al Teatre Akadèmia, assaig obert de La Industrial Teatrera a FiraTàrrega, Berlinist a la Sala Hiroshima…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #81

Cartell de FiraTàrrega, 'FS2 · Sinfonía escénica de la relación' a la Sala Hiroshima, 'Vespres de la Beata Verge' al…